Έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών εκλάπησαν από το Γαλλικό κοινοβούλιο

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο καταξιωμένος γλυπτής Τάκης την κλοπή του έργου του κοσμούσε το Γαλλικό Κοινοβούλιο

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο καταξιωμένος γλυπτής Τάκης την κλοπή του έργου του κοσμούσε το Γαλλικό Κοινοβούλιο.  Συνολικά τέσσερα έργα γνωστών καλλιτεχνών, εκλάπησαν και οι αρχές κάνουν έρευνες αναζητώντας τους δράστες.

Ένα μαγνητικό έργο όπως αυτό, του καταξιωμένου Έλληνα γλύπτη Τακι, εκλάπη από το Γαλλικό κοινοβούλιο... Μαζί με αυτό , 3 ακόμη έργα διεθνούς φήμης καλλιτεχνών .  Η κλοπή έγινε πριν από 4 μήνες και διαπιστώθηκε στην ετήσια απογραφή, όμως η είδηση διάρρευσε στον τύπο μόλις τις τελευταίες μέρες. Ο διάσημος γλύπτης Takis που από τα 14 του χρόνια δημιουργεί γλυπτά, ενημερώθηκε για την κλοπή του έργου του και δήλωσε με χιούμορ στο σταρ.

«Χαίρομαι που το έκλεψαν-για να ζήσουν, γιατί κι εγώ στην κατοχή ήμουν κλέφτης λόγω της πείνας». Τονίζει ο γνωστός γλύπτης Takis

 Ο Τάκης όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Παναγιώτη Βασιλάκη, είναι καταξιωμένος Έλληνας γλύπτης και τα έργα του κοσμούν σημαντικά μουσεία και κτίρια πως πρεσβείες, υπουργεία, διοικητικές και άλλες υπηρεσίες στην χώρα  μας, την Γαλλία και το εξωτερικό . Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του από ίδρυμα ΤAKIS είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ιντερπόλ και περιμένουν νέα από τις έρευνες των αρχών.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top