Στηρίζει τον άνδρα της η σύζυγος του ιερέα που κακοποιούσε την Έλενα Φραντζή - «Είμαι αθώος και περιμένω την ανάσταση», λέει ο ίδιος

Η 29χρονη έδωσε τέλος τη ζωή της - Nέα ενημέρωση: 20:16

Λύνει τη σιωπή της η σύζυγος του ιερέα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την Έλενα Φραντζή, που βρέθηκε νεκρή χθες Τρίτη.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκτόνησε 29χρονη την οποία κακοποιούσε από τα 4 ο ιερέας πατριός της

                             Η συγκλονιστική ανάρτηση για την Έλενα Φραντζή – Η 29χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή τη βίαζε ο θετός ιερέας πατέρας της

 

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», η παπαδιά και ο καταδικασθείς ιερέας έκαναν λόγο για Γολγοθά, αλλά και επικείμενη Ανάσταση, ενώ η παπαδιά, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας  είναι υπόδικη για σωματική κακοποίηση της Έλενας, 

«Δεχθήκαμε και δεχόμαστε απειλές, γι’ αυτό κι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία», είπε, μεταξύ άλλων, η παπαδιά, προσθέτοντας ότι έχουν φόβους για τη ζωή τους.

Βέβαια, δεν έχει αναφερθεί στο αναντίρρητο γεγονός ότι η Έλενα ήδη σε ηλικία 10 ετών είχε και τότε προσπαθήσει να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίησή της από τον ιερέα, αλλά τότε κανείς δεν την πίστεψε, αποδίδοντάς τα αυτά που έλεγε σε φαντασιοπληξίες ενός μικρού παιδιού.

«Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας … Θα έρθουμε νύχτα που θα κοιμάσαι»

 

Η παπαδιά δήλωσε ότι με τον σύζυγό της ανεβαίνουν Γολγοθά. «Μετά την αποφυλάκιση, είπα δόξα τω Θεώ, έμαθα την αλήθεια», είπε επικαλούμενη αναφορές της άτυχης  Έλενας Φραντζή.

Σ’ ό,τι αφορά ξυλοδαρμό της Έλενας με κουτάλα από την ίδια την πρεσβυτέρα, είπε ότι όντως συνέβη, όταν διαπίστωσε κλοπή χρυσαφικών της Αγίας Παρασκευής από την οικία της.

«Ήταν η μοναδική περίπτωση που χειροδίκησα στην Έλενα», είπε.

Ο ιερέας επέλεξε να κάνει μόνο ένα καταληκτικό σχόλιο: «Ο Γολγοθάς για μένα άρχισε εδώ και καιρό και βρίσκομαι στον σταυρό, αναμένω την ανάσταση του Χριστού, για να φέρει ανάσταση σε μένα και την οικογένειά μου. Είμαι αθώος και περιμένω την ανάσταση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top