Evoni Williams: Η 18χρονη σερβιτόρα που κέρδισε υποτροφία επειδή έκανε κάτι πολύ συγκινητικό

Η καλή της πράξη έγινε viral στα social media και μπόρεσε να συνεχίσει τις σπουδές της

Η συγκινητική πράξη 18χρονης της χάρισε την υποτροφία

Ο καλός χαρακτήρας και η πράξη αγάπης που έκανε μία 18χρονη σερβιτόρα από το Τέξας της χάρισαν μία υποτροφία ύψους 16.000 δολαρίων.

Πως συνέβησαν τα πράγματα

Την περασμένη εβδομάδα η Evoni Williams κατά τη διάρκεια της βάρδιας της στο εστιατόριο La Marque στο Τέξας που εργάζεται βοήθησε έναν  ηλικιωμένο κύριο ο οποίος δεν μπορούσε να κόψει το ζαμπόν του εξαιτίας μίας χρόνιας νόσου που τον ταλαιπωρούσε.

Τότε μία γυναίκα η Laura Wolf, απαθανάτισε τη συγκινητική αυτή στιγμή και τη δημοσίευσε στα social media, γράφοντας στη λεζάντα.

«Είμαι ευγνώμων που είδα στο ξεκίνημα της μέρας μου αυτήν την υπέροχη πράξη καλοσύνης και φροντίδας, τη στιγμή που όλα γύρω μου είναι μαύρα. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να είμαστε σαν αυτήν την σερβιτόρα και να βρίσκαμε χρόνο να φροντίζουμε τον πλησίον μας ...».

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, οι δύο γυναίκες δεν γνωριζόντουσαν. Η 18χρονη άργησε να μάθει ότι η πράξη της έγινε viral στο Διαδίκτυο αποσπώντας χιλιάδες like. Εκτός από τους επαίνους χιλιάδων πολιτών και εντύπων σε όλη την Αμερική, το κερασάκι στην τούρτα ήταν μία υποτροφία ύψους 16.000 δολαρίων που της χορήγησε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο του Τέξας, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στο τμήμα επιχειρήσεων. «Θέλαμε να ανταμείψουμε την καλοσύνη της Γουίλιαμς και να της δείξουμε ότι οι καλές πράξεις δεν μένουν απαρατήρητες» δήλωσε η πρύτανης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top