Συμφωνία εμπιστευτικότητας είχε υπογράψει με τον Trump η πορνοστάρ Stormie Daniels - Θα αποκαλύψει τα πάντα για τη σχέση τους

Ο Trump υπογράφει την επιβολή δασμών σε αλουμίνιο - χάλυβα

Υπογράφεται σε λίγες ώρες σε επίσημη τελετή στον Λευκό Οίκο από τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ το έγαφγρο με το οποίο θα επιβληθούν δασμοί στον εισαγόμενο χάλυβα και στο εισαγόμενο αλουμίνιο. Πολλοί ερμηνεύουν την κίνηση αυτή του αμερικανού Προέδρου ως κήρυξη εμπορικού πολέμου.

Η έναρξη ενός παγκόσμιου εμπορικού πολέμου επικυρώνεται τα ξημερώματα σε επίσημη τελετή στον Λευκό Οίκο. Όπως ανακοινώθηκε,  ο πρόεδρος Τραμπ θα υπογράψει το έγγραφο για την επιβολή υψηλών δασμών στις εισαγωγές στο αλουμίνιο και τον χάλυβα.

Βάσει των εξαγγελιών Τραμπ οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν δασμό 25% στα εισαγόμενα προϊόντα χάλυβα και 10% στα αντίστοιχα αλουμινίου.

Με αντίποινα απείλησε και η Κίνα μέσω του υπουργού Εξωτερικών της χώρας. 

Καναδάς και Μεξικό θα εξαιρεθούν για 30 ημέρες από τα νέα μέτρα.

Την ίδια ώρα η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς επιμένει να αποκαλύψει «την αλήθεια» για τη φερόμενη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο δικηγόρος της, υποστήριξε πως η πελάτισσά του δεν δεσμεύεται πλέον από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με τον μεγιστάνα.

Ο Μάικλ Αβενάτι υπέβαλε αίτημα  για ακύρωση της συμφωνίας, που είχε συναφθεί λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, θεωρώντας την άκυρη καθώς ο Τραμπ δεν την υπέγραψε ποτέ.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top