Έντεκα ζευγάρια παντρεύτηκαν στο «Empire State Building» ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου»

Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στη γιορτή των ερωτευμένων

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν 11 ζευγάρια ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου» στην κορυφή του Empire State Building στη Νέα Υόρκη.

Όπως θα δείτε και στο video, «το παρών» στις τελετές έδωσαν ζευγάρια από όλες τις περιοχές της χώρας, ενώ κάποια από αυτά είχαν και πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές ιστορίες να διηγηθούν.

Για παράδειγμα ο An Wang και η Wei Cui, είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, αλλά τα τελευταία 4 είχαν σχέση εξ΄αποστάσεως με αποτέλεσμα ο ένας να μπορεί να βλέπει τον άλλον μόνο για μια φορά το χρόνο καθώς ο Wei ζει στη Νέα Υόρκη ενώ η An στο Πεκίνο.

Ο Brett και η Alixandra Epps από τη Βόρεια Καρολίνα, ανανέωσαν τους όρκους τους χρόνια αφότου παντρεύτηκαν για πρώτη φορά. Ο Breet αποκαλεί τη σύζυγό του το «τέλειο ταίρι» από πολλές απόψεις, καθώς η Alixandra του δώρισε το ένα της νεφρό όταν εκείνος διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια.

O Kevin και η Patricia Byrnes είχαν παντρευτεί στο Empire State Building το 1998 και αποφάσισαν επίσης να ανανεώσουν στο ίδιο μέρος τους όρκους τους μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Τέλος, η Arika και ο Justin Wilson, ανανέωσαν τους όρκους τους μια μέρα πριν κλείσουν 10 χρόνια σχέσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top