Αποκαλύψεις από το δικηγόρο του Τραμπ: «Πλήρωσα την πορνοστάρ από την τσέπη μου για να μη μιλήσει»

Θυσιάστηκε ο άνθρωπος δίνοντάς της 130.000 δολάρια

Ο δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε την πορνοστάρ να μη μιλήσει

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς τον Οκτώβριο του 2016. Αυτή τη φορά βγήκε ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου και αποκάλυψε ότι ο ίδιος από την τσέπη του έβγαλε 130.000 δολάρια και τα έδωσε στην πορνοστάρ για να της κλείσει το στόμα και να μην αποκαλύψει τις ερωτικές τις περιπέτειες με τον Τραμπ.

Μιλώντας στους New York Times, ο Μάικλ Κοέν, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών διεξήγαγε έρευνα για την πληρωμή που είχε λάβει η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Στην επιτροπή αυτή ο ίδιος κατέθεσε ότι η καταβολή των χρημάτων ήταν νόμιμη και δεν είχαν δηλωθεί στα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, καθώς προήλθαν από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως είπε μάλιστα δεν ζήτησε ποτέ από τον Αμερικανό πρόεδρο να του επιστρέψει το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη σήμερα Στόρμι Ντάνιελς είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ το 2006, τρεις μόλις μήνες μετά από τη γέννηση του γιου του Μπάρον.

Η ίδια είχε μιλήσει για το καυτό ειδύλλιό της με τον πρόεδρο το 2011, αλλά η συνέντευξη αυτή είχε μείνει αδημοσίευτη μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες.

Η Στόρμι περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες τις στιγμές πάθους που έζησε με τον Τραμπ και αποκάλυψε πως τότε της είχε πει ότι του θυμίζει την… κόρη του.

Στη συνέχεια, αφού βέβαια πήρε τα χρήματα, η γνωστή πορνοστάρ διέψευσε το περιεχόμενο της συνέντευξης, αλλά μετά τα ξαναγύρισε και υποστήριξε πως όσα είχε πει είναι πραγματικότητα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top