Εκτελέστηκε ο πατροκτόνος που σκότωσε τις δυο του κόρες ενώ η γυναίκα του τις άκουγε στο τηλέφωνο να ουρλιάζουν

Λίγο πριν θανατωθεί βρήκε ευκαιρία να της κάνει «πλάκα»

Θανατώθηκε ο λογιστής πατροκτόνος, ο άντρας ο οποίος το 2001 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τις δυο κόρες του (9 και 6 ετών αντίστοιχα), με τη σύζυγό του να τις ακούει από το τηλέφωνο να ουρλιάζουν δίχως να μπορεί να κάνει τίποτα.

Στον 62χρονο David Battaglia, είχε επιβληθεί η εσχάτη των ποινών η οποία και εκτελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ντάλας του Τέξας.

Στον πατροκτόνο, χορηγήθηκε θανατηφόρα ένεση, ενώ ο ίδιος δε δίστασε να κάνει και… «πλάκα» στη σύζυγό του η οποία μαζί με άλλους παρακολούθησε την εκτέλεση της ποινής από το ειδικό δωμάτιο.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με το που μπήκε στον θάλαμο ο Battaglia χαμογελούσε ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε να κάνει κάποια τελευταία δήλωση απάντησε «όχι», αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να «χαιρετήσει» τη σύζυγό του:

 

«Λοιπόν… γειά στο Mary Jean! Θα σε δω αργότερα. Bye». Μετά, απευθυνόμενος στον φρουρό είπε:

«Σε παρακαλώ προχώρα».

Στη συνέχεια έκλεισε τα μάτια του και σήκωσε το κεφάλι προς τα πάνω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα άνοιξε ξανά και είπε: «Είμαι ακόμα ζωντανός;»

Όταν το ισχυρό φάρμακο της θανατηφόρας ένεσης άρχισε να κάνει δράση, είπε:

«Οοο…το αισθάνομαι», στη συνέχεια πήρε δυο «κοφτές» ανάσες και άρχισε να ροχαλίζει. Σε λίγα δευτερόλεπτα, σταμάτησε κάθε κίνηση καθώς όλα είχαν τελειώσει. Ο πατροκτόνος λογιστής, άφησε την τελευταία του πνοή 22 λεπτά αφότου του χορηγήθηκε η θανατηφόρα ένεση.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Πριν από 17 χρόνια, ο Battaglia, πρώην πεζοναύτης και λογιστής με βίαιο παρελθόν, πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες του, ηλικίας 6 και 9 ετών, μέσα στο διαμέρισμά του, φροντίζοντας η πρώην γυναίκα του να ακούει τι συνέβαινε από το τηλέφωνο με τα κοριτσάκια να του φωνάζουν: «Όχι μπαμπά σε παρακαλώ! Μη! Μη το κάνεις!»

Κατόπιν πήγε σε ένα κατάστημα τατουάζ για να του ζωγραφίσουν σε κάθε μπράτσο ένα τριαντάφυλλο, ένα για την καθεμιά από τις κόρες του που είχε μόλις εκτελέσει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top