Μεγάλη Βρετανία: Σεξουαλική παρενόχληση σε φιλανθρωπικό γκαλά - Βίντεο ντοκουμέντο

Εμπλέκονται επιχειρηματίες και πολιτικοί

Ένα απίστευτο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης σε φιλανθρωπικό γκαλά στη Μεγάλη Βρετανία, αποκάλυψε δημοσιογράφος των Financial Times.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν υποχρεωμένες να φορούν μαύρα, μίνι φορέματα, ψηλοτάκουνες γόβες αλλά και να έχουν ένα με δύο ποτά πριν πάνε.

Αρπακτικά της βρετανικής ελίτ είναι έτοιμα να κατασπαράξουν το θήραμά τους στο βίντεο ντοκουμέντο. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης της Μεγάλης Βρετανίας.

«Ένας άνδρας έβγαλε έξω το πέος του κατά τη διάρκεια του δείπνου» περιγράφει δημοσιογράφος των Financial Times.  

Δημοσιογράφος των Financial Times καταγράφει με κρυφή κάμερα στιγμιότυπα από φιλανθρωπικό γκαλά, στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι μόνο άνδρες, ενώ είχαν προσληφθεί ως 130 νέες γυναίκες ως συνοδοί.

«Ήταν δικηγόροι, διευθυντικά στελέχη, παραγωγοί ταινιών. Φιλόδοξες νέες γυναίκες. Με προειδοποίησαν ότι οι άνδρες μπορεί να είναι προκλητικοί. Ξέρετε έβαζαν χέρια στις φούστες, χέρια στο στήθος»

Σ' αυτό το γκαλά θα μπορούσε να συναντήσει κανείς από τον Υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό για φιλανθρωπίες. Ο Βρετανός Υπουργός Οικογένειας απολογήθηκε λέγοντας ότι δε γνώριζε.

«Αυτή η διοργάνωση γίνεται τα τελευταία 33 χρόνια. Ξέραμε από γυναίκες ότι την τελευταία δεκαετία γίνονταν τέτοια πράγματα και θέλαμε να το δούμε».

Το γκαλά του Presidents Club είναι εδώ και χρόνια μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Λονδίνο και στις οποίες παρίστανται μεγιστάνες, επιχειρηματίες, πολιτικοί και άλλοι ισχυροί άνδρες.

Δείτε το ρεπορτάζ της Ειρήνης Ζαρκαδούλα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top