Υστερία στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας για ένα βάζο... Nutella!

Υπάλληλος σε κατάστημα στην προσπάθεια του να χωρίσει πελάτες χτυπήθηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει μαυρισμένο μάτι

O κακός χαμός έγινε σήμερα στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Ιntermarche στη Γαλλία! Συγκρούσεις, καυγάδες και αψιμαχίες μεταξύ των πελατών για μια Nutella!

Ο λόγος; Να επωφεληθούν της έκπτωσης 70%!

Στα σούπερ μάρκετ καταγράφηκαν τριτοκοσμικές στιγμές χάους με δεκάδες πελάτες να τρέχουν να προλάβουν να πάρουν το προϊόν και το προσωπικό να προσπαθεί να τους ελέγξει.

Υπάλληλος σε κατάστημα στην προσπάθεια του να χωρίσει πελάτες χτυπήθηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει μαυρισμένο μάτι, γράφει η Figaro. «Είναι σαν τα ζώα. Σε μια γυναίκα τράβηξαν τα μαλλιά, σε μια ηλικιωμένη έριξαν ένα κουτί στο κεφάλι της, άλλη είχε ματώσει στο χέρι. Ήταν φρικτό», δήλωσε στην εφημερίδα Le Progres πελάτης ενός σούπερ μάρκετ.

Για να  αποφευχθούν οι συγκρούσεις σε πολλά σούπερ μάρκετ εφαρμόστηκε η πολιτική των τριών βάζων Nutella ανά πελάτη, ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν οι σκηνές πλιάτσικου.

Η γαλλική κυβέρνηση μελετά τώρα να απαγορεύσει τις υπερπροσφορές στις τιμές των τροφίμων βάζοντας ένα όριο στις εκπτώσεις που δεν θα ξεπερνά το 37%

Πληροφορίες από την ανταποκρίτρια του STAR στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top