Πανζουρλισμός στο Λονδίνο για τη «Boxing Day» - Ουρές έξω από το Harrods για τις εκπτώσεις

Οι υπεύθυνοι έβαλαν χορωδία να διασκεδάζει αυτούς που περίμεναν υπομονετικά στο κρύο

Από νωρίς συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες καταναλωτές έξω από το πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την «Boxing Day».

Όπως θα δείτε και στο video, ο κόσμος ελπίζοντας να επωφεληθεί από τις εκπτώσεις που καθιερωμένα λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο μετά τα Χριστούγεννα, στήθηκε έξω από το Harrods μέσα στο κρύο, μπας και αρπάξει τις πολύ δελεαστικές προσφορές καθώς πολλά κομμάτια διάσημων σχεδιαστών βγήκαν σε έκπτωση.

Οι υπεύθυνοι του Harrods, θέλοντας να κάνουν την αναμονή τους ευχάριστη, φρόντισαν να βάλουν μια χορωδία ώστε να τους διασκεδάζει όση ώρα περίμεναν στην ουρά τη σειρά τους για το κυνήγι της προσφοράς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «BOXING DAY»

 

Boxing Day σύμφωνα με τη Wikipedia, είναι ονομασία που δίνεται στην 26η Δεκεμβρίου κάθε έτους, η οποία είναι επίσημη αργία στις Αγγλία και Ιρλανδία, αλλά και σε άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας των Εθνών με κυρίως χριστιανικό πληθυσμό. Η ονομασία της ημέρας πηγάζει από το έθιμο που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.

Στην Αγγλία την ημέρα αυτή οι Άγγλοι απολαμβάνουν ποδόσφαιρο, καθώς για την Premiership δεν είναι αργία. Επίσης, η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί στην Αγγλία και την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top