Εμινέ Ερντογάν: Οι ιδιοτροπίες και το στυλ της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας

Σπαταλάει χιλιάδες τουρκικές λίρες για τις μεταξωτές μαντίλες της και τις τσάντες

Η… σουλτάνα της Τουρκίας είναι μια γυναίκα που δείχνει λιγότερα από όσα σκέφτεται. Η Εμινέ Ερντογάν είναι μια συντηρητική μουσουλμάνα, που όμως για τις μαντίλες της κάνει ειδικές παραγγελίες σε γνωστούς οίκους του Παρισιού.

Γνωρίστηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν σε ένα συνέδριο και ήταν… έρωτας με την πρώτη ματιά. Πριν παντρευτεί τον πρόεδρο της Τουρκίας, αγαπούσε τον δυτικό τρόπο ζωής.

Η διακριτική Εμινέ, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από τον πρόεδρο οδηγούσε σπορ αυτοκίνητα, αλλά μετά το γάμο… προσαρμόστηκε και έγινε μια τυπική μουσουλμάνα.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι τα χαρέμια ήταν ο σωστός τρόπος διαπαιδαγώγησης των κοριτσιών, ενώ είναι πάντα στο πλευρό του συζύγου της στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ξεχωρίζει για το αυστηρό της βλέμμα και το ατάραχο ύφος της, στηρίζει τις γυναίκες και είναι αρκετά δραστήρια.

Οι Τούρκοι την λατρεύουν, παρ’ όλ’ αυτά οι δημοσιογράφοι αρκετές φορές της έχουν ασκήσει κριτική για το χρυσό παλάτι που διακόσμησε η ίδια, αλλά και για τις σπατάλες της, καθώς λατρεύει τις πανάκριβες αντίκες και τις μεταξωτές ταπετσαρίες που έχει τοποθετήσει μέχρι και στα μπάνια.

Τα ακριβά της ψώνια έχουν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδα αφού το λιγότερο που έχει ξοδέψει για να αγοράσει μια τσάντα είναι 200.000 ευρώ.

Η Εμινέ Ερντογάν δεν εκφράζει ποτέ τις σκέψεις της και όταν συναντά τις υπόλοιπες συζύγους των ηγετών της Δύσης, φροντίζει να είναι διακριτική. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top