Έβλεπε πορνογραφικό υλικό και είχε στο κρεβάτι την 13 μηνών κόρη του - Ανοίγει ξανά η υπόθεση της μικρής Poppi που πέθανε ξαφνικά

Η πρώτη έρευνα κράτησε μόλις 7 λεπτά και διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα

Ανοίγει η υπόθεση της 13 μηνών Poppi που πέθανε ξαφνικά

Νέα έρευνα ξεκινά για τον θάνατο της Poppi Worthington, μετά την πρώτη, υπό αμφισβήτηση, έρευνα που διήρκησε 7 λεπτά και διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα.

Η μικρή Poppi, μόλις 13 μηνών τότε, κατέρρευσε στο σπίτι της τον Δεκέμβρη του 2012 και κατέληξε.

H μικρούλα Poppi

Ο πατέρας της μικρούλας, ο 49χρονος Paul Worthington, διέφυγε τη δίωξη για εμπλοκή του στον θάνατο της κόρης του κι αρνήθηκε κάθε εμπλοκή. Οι αστυνομικοί είχαν χάσει πολύ σημαντικά στοιχεία τότε, τώρα, όμως, ο πατέρας θα κληθεί να απαντήσει σε καίρια κι αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση.

Ο λόγος που η υπόθεση ξανανοίγει κι επανεξετάζεται είναι το συμπέρασμα του δικαστή Peter Jackson ότι ο πατέρας είναι επιτεθεί σεξουαλικά στη 13 μηνών κορούλα του κι αυτό προκάλεσε την κατάρρευσή της, συμπέρασμα που προκύπτει από αιμορραγία που εμφάνισε το μωρό.

O Paul Worthington

Ο δικαστής τόνισε, ακόμα, ότι η αστυνομία, οι κοινωνικοί λειτουργοί αλλά και οι γιατροί έκαναν πολύ σημαντικά σφάλματα και παρέλειψαν καίρια στοιχεία, τα οποία είτε δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ είτε χάθηκαν στην πορεία της έρευνας.  

Αν και κατασχέθηκαν ο φορητός υπολογιστής του 49χρονου, η πάνα που η Poppi φορούσε και ρούχα και κλινοσκεπάσματα, δεν έγιναν ποτέ ιατροδικαστικές εξετάσεις, οι γονείς δεν ανακρίθηκαν και το σπίτι δεν ασφαλίστηκε από την αστυνομία, ώστε να ερευνηθεί. Η ετυμηγορία που υπέγραψε τότε ο ιατροδικαστής κηρύχθηκε παράνομη, καθώς προέκυψε από έρευνα μόλις 7 λεπτών!

H μικρούλα Poppi

Σχεδόν 5 χρόνια μετά, λοιπόν, πραγματοποιείται νέα ακροαματική διαδικασία. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο πατέρας της Poppi παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό, έχοντας μαζί του στο κρεβάτι της οικογένειας την 13 μηνών κόρη του.

Όπως υποστηρίζει ο γιατρός, η μικρούλα έφερε εσωτερικούς τραυματισμούς που ταιριάζουν με σεξουαλική κακοποίηση και που προκλήθηκαν πριν πεθάνει. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι το κοριτσάκι κατέληξε από τα τραύματα και τις πληγές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση και τα γεγονότα γύρω από τον εξωφρενικό θάνατο της μικρής Poppi άρχισαν να δημοσιοποιούνται μετά από 18 μήνες δικαστικής διαμάχης από την Daily Mail κι άλλα διεθνή ΜΜΕ.

H μικρούλα Poppi

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top