«Κ…λες θα πεθάνετε!» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας όσο πυροβολούσε μέσα στην εκκλησία

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τη φρίκη

Τις στιγμές της φρίκης που έζησε μέσα στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Τέξας, όπου σκόρπισε το θάνατο ο 26χρονος Ντέβιν Κέλεϊ περιέγραψε στην κάμερα μία από τις γυναίκες που κατάφερε να βγει από εκεί ζωντανή.

«Κα…λες θα πεθάνετε όλοι», φώναζε ο Κέλεϊ την ώρα που πυροβολούσε 450 φόρες εναντίον τον πιστών που είχαν πάει στην εκκλησία να προσευχηθούν, είπε η Ρόζα Σολίς, η οποία γλίτωσε με ένα τραύμα στο χέρι, αφού κρύφτηκε κάτω από ένα στασίδι και παρίστανε τη νεκρή.

Διαβάστε επίσης: Από λάθος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αγόρασε όπλα ο μακελάρης του Τέξας

Συγκέντρωση στο Τέξας στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού

Αυτός είναι ένας από τους άντρες που κυνήγησαν τον μακελάρη του Τέξας

"Πώς σταμάτησα τον μακελάρη του Τέξας": Οι δυο πολίτες - ήρωες που τον κυνήγησαν

Αυτοκτόνησε ο μακελάρης του Τέξας

Όπως τόνισε, ο 26χρονος περπατούσε πάνω – κάτω στο διάδρομο της εκκλησίας και πυροβολούσε συνεχώς.

«Μετά τη φωνή του το μόνο που ακουγόταν ήταν ουρλιαχτά, κλάματα και μητέρες να ψάχνουν τα παιδιά τους», συνέχισε η Σολίς.

Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, ο οποίος τη συγκεκριμένη Κυριακή δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία, αλλά τον έπεισε η γυναίκα του.

«Ο 26χρονος αναζητούσε όλα τα μωρά. Τα μωρά έκλαιγαν και όσο έκλαιγαν εκείνος τα πυροβολούσε στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής», είπε.

Μία ακόμα γυναίκα, η Φαρίντα Μπράουν που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είπε στο γιο της ότι είδε τον μακελάρη του Τέξας να ανεβοκατεβαίνει τον διάδρομο της εκκλησίας 10 – 15 φορές και να πυροβολεί.

«Πυροβολούσε τους πάντες. Και όταν όλοι σταμάτησαν να κουνιούνται, ο Κέλεϊ περπατούσε ανάμεσα στους διαδρόμους και πυροβολούσε όσους έβλεπε στο πάτωμα» φέρεται να είπε.

Όταν ο Κέλεϊ βγήκε από την εκκλησία τον αντιμετώπισε ο Στίβεν Γουίλφορντ, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισε σοβαρά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top