Βρέθηκε το πριόνι με το οποίο κατακρεουργήθηκε η Δανή δημοσιογράφος

Το ακέφαλο πτώμα της είχε βρεθεί στο λιμάνι της Κοπεγχάγης

Το πριόνι με το οποίο φέρεται να κατακρεούργησε τη δημοσιογράφο Kim Wall, ο εφευρέτης Peter Madsen εντόπισαν οι αρχές της Δανίας.

Τα μέλη της άτυχης δημοσιογράφου είχαν εντοπιστεί στο λιμάνι της Κοπεγχάγης 11 μέρες μετά από την εξαφάνισή της, όταν είχε επιβιβαστεί στο υποβρύχιό του για να του πάρει μια συνέντευξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Κοπεγχάγης, το πριόνι βρέθηκε πεταμένο στον κόλπο Koge, το ίδιο μέρος, όπου είχε βρεθεί τόσο το ακέφαλο πτώμα της Wall, όσο και το κεφάλι και τα πόδια της λίγες μέρες αργότερα.

Ο Madsen κατηγορείται για τη δολοφονία της δημοσιογράφου, ο ίδιος όμως δηλώνει αθώος και σταμάτησε να συνεργάζεται με τις αρχές, όταν αποκαλύφθηκε ότι στο σώμα της 30χρονης υπήρχαν 15 μαχαιριές στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

«Το πριόνι εξετάζεται από ιατροδικαστές για να διαπιστωθεί αν είναι το φονικό εργαλείο στην υπόθεση θανάτου της δημοσιογράφου», δήλωσε ο επιθεωρητής Jens Moller Jensen.

Τελευταία φορά είδαν ζωντανή την Wall οι οικείοι της το απόγευμα της 10ης Αυγούστου, όταν επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο του εφευρέτη και έφυγαν μαζί.

Ο Madsen συνελήφθη στις 11 Αυγούστου και κατέθεσε στις αρχές ότι η δημοσιογράφος πέθανε όταν έπεσε πάνω της καταπακτή και πάνω στον πανικό του πέταξε το πτώμα της στη θάλασσα και ότι το σώμα της ήταν άθικτο μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, οι αρχές εντόπισαν τα ακρωτηριασμένα μέλη της άτυχης γυναίκας που διαψεύδουν κατηγορηματικά την εκδοχή του εφευρέτη, ενώ η νεκροψία δεν έδειξε κανένα κάταγμα, ούτε κανένα άλλο σημάδι βίας στο κρανίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top