Ο Spicer έκανε ντου στα βραβεία Emmy! Η εμφάνιση που εξέπληξε τους πάντες

Απέδειξε ότι έχει χιούμορ ο πρώην εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ

Πολλές εκπλήξεις είχε η χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Emmy που έγινε στο Λος  Άντζελες, αφού μέχρι και ο πρώην εκπρόσωπος του Donald Trump, Sean Spicer έκανε ντου στη σκηνή.

Κατά το άνοιγμα της τελετής, ο παρουσιαστής της βραδιάς, κωμικός Stephen Colbert ξεκίνησε με έναν σατιρικό μονόλογο στο στόχαστρο του οποίου ήταν φυσικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αφού μάλιστα υπενθύμισε μεταξύ άλλων ότι ο Donald Trump υπήρξε πολλές φορές υποψήφιος για Emmy με το ριάλιτι The Apprentice, χωρίς να καταφέρει όμως να το κερδίσει, σημείωσε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Αμερικανό πρόεδρο είναι τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αυτό που πραγματικά μετράει για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι οι μετρήσεις τηλεθέασης. Πρέπει να έχεις μεγάλους αριθμούς. Σήμερα δεν έχουμε κανέναν τρόπο να γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δικό μας κοινό, άραγε γνωρίζει κανείς πόσοι μας παρακολουθούν;», αναρωτήθηκε ο Colbert και στη σκηνή εμφανίστηκε ο Sean Spicer.

«Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε ποτέ τα Emmy, τελεία και παύλα. Εδώ στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο», απάντησε και ακολούθησε φυσικά πανζουρλισμός.

Με τον τρόπο αυτό ο Spicer, που δεν είχε δείξει ότι διαθέτει χιούμορ και τη διάθεση για αυτοσαρκασμό, κορόιδεψε μια από τις τελευταίες του δηλώσεις ως εκπρόσωπος του Trump που είχε προκαλέσει σάλο την επόμενη μέρα της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου.

Τότε, είχε διαβεβαιώσει τους δημοσιογράφους ότι την τελετή ορκωμοσίας είχαν παρακολουθήσει οι περισσότεροι άνθρωποι στην ιστορία, παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες του πλήθους αποκάλυπταν ότι δεν ήταν έτσι. 

Πηγή φωτό, βίντεο: AP, Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top