Έκανε τζόκινγκ και έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου! Τον αναζητούν από τον Μάιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ντοκουμέντα για τον δράστη που σόκαρε τον κόσμο

Η Scotland Yard έδωσε σήμερα Τετάρτη στη δημοσιότητα νέα εικόνα του άνδρα που φέρεται να έσπρωξε με πρόθεση και εντελώς αδικαιολόγητα, μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου, ενώ έκανε τζόγκινγκ, τον περασμένο Μάιο.  

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου ενώ έκανε τζόγκινγκ (video)

Το νέο ντοκουμέντο τραβήχτηκε από την κάμερα του λεωφορείου 430. Ο άντρας εμφανίζεται έξω από ένα μαγαζί με κρασιά στο βόρειο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη γέφυρα Putney Bridge, φορώντας μπλε σορτς με πράσινα διακριτικά στο πλάι. 

Το βίντεο από την επίθεση σόκαρε τον κόσμο, αλλά ο δράστης παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

Δείτε επίσης: Απίστευτο! Έκανε τζόκινγκ και έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου

Η αστυνομία ελπίζει πως δημοσιεύοντας νέα εικόνα του δράστη θα καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες από το κοινό που μπορεί να γνωρίζει κάτι για να τον εντοπίσει. 

«Οι εικόνες αυτού του ανησυχητικού περιστατικού κυκλοφόρησαν ευρέως και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να εντοπίσουμε τον ύποπτο. Είμαστε ευγνώμονες σε εκείνους που μας έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής», τόνισε ο αστυνομικός Chris Griffith. 

Ο άγνωστος που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου ίσως είχε βάλει στο στόχαστρο το θύμα του. Αυτό υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος έγινε...  ήρωας, καθώς κατάφερε κάνοντας έναν ελιγμό να μην χτυπήσει την γυναίκα!

Ο 45χρονος οδηγός Oliver Salbris κατόρθωσε να αλλάξει την πορεία του διώροφου λεωφορείου το τελευταίο δευτερόλεπτο. Απέφυγε έτσι να παρασύρει την 33χρονη που βρέθηκε στον δρόμο του μετά την αδίστακτη επίθεση του δράστη.

Δύο άνδρες οι οποίοι είχαν προσαχθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για το επεισόδιο,  αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το θύμα να ήταν γνωστός στον δράστη.

BINTEO neighbournet

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top