Bon appetit! Το Star στο ελληνικό γαστρονομικό στέκι των διασήμων στο Παρίσι- BINTEO

Δείτε που τρώει... αρνάκι με μελιτζάνα ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron!

Ένα από τα διασημότερα εστιατόρια στο Παρίσι, όπου συχνάζουν γνωστές προσωπικότητες παγκοσμίως όπως ο Emmanuel Macron, Tom Hanks και ο Zinédine Zidane ανήκει σε δυο ελληνοκύπριους επιχειρηματίες, οι οποίοι μίλησαν για το μυστικό της επιτυχίας τους στο Star και στην Μαρία Δεναξά.

Στην πόλη του φωτός και της υψηλής γαστρονομίας, ένα ελληνοκυπριακό εστιατόριο, αυτό των αδελφών Μαυρομάτη, συγκαταλέγεται στα διασημότερα της γαλλικής πρωτεύουσας. 

Μέσα σε τρείς δεκαετίες, τα δυο αδέλφια κατάφεραν να προσαρμόσουν την εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα στα γαλλικά δεδομένα και το εστιατόριο να γίνει στέκι διασημοτήτων με παγκόσμια λάμψη.

Όταν ο Emmanuel Macron, επισκέφτηκε το εστιατόριο έφαγε αρνί, ενώ τα πρώτα του ορεκτικά ήταν μελιτζάνα με γαρίδες και καλαμάρι. 

Τα καλαίσθητα μενού επιμελείται ο Ανδρέας Μαυρομάτης, ο οποίος χρησιμοποιεί ελληνικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές που παρουσιάζονται σε μια μοντέρνα εκδοχή, παραπέμποντας συγχρόνως στην εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα 

Το ελληνοκυπριακό εστιατόριο αποθεώνεται όχι μόνο από γαλλικά και διεθνή έντυπα, αλλά κυρίως από τους ίδιους τους πελάτες του.

O Tom Hanks με τη σύζυγο του Rita Wilson

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου 

Ο Γιώργος Χωραφάς και ο Νίκος Αλιάγας 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top