Ανατριχιαστικό βίντεο- Ατάραχοι οι μακελάρηδες ψωνίζουν σε μίνι μάρκετ μετά την επίθεση στη Βαρκελώνη!

Σοκ προκαλεί η ψυχρότητά τους

Ψυχροί και ατάραχοι πήγαν οι τρομοκράτες της Καταλονίας για ψώνια σε μίνι μάρκετ, λίγες μόλις ώρες πριν το μακελειό που προκάλεσαν την προηγούμενη Πέμπτη.

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από το κατάστημα βενζινάδικου, στο οποίο οι μακελάρηδες περιμένουν στο ταμείο για να αγοράσουν έναν αναπτήρα, γελάνε κι αστειεύονται μεταξύ τους. Ένα ανυποψίαστο μάτι θα έβλεπε μερικούς χαμογελαστούς νεαρούς να κάνουν παρέα. Σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόταν αυτό που ακολούθησε.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαν στο μίνι μάρκετ αυτό, εκείνο το δραματικό απόγευμα. Συνολικά, πήγαν τέσσερις φορές, ανάμεσα στην επίθεση στη Λας Ράμπλας και αυτή που εξαπέλυσαν οι ίδιοι λίγες ώρες αργότερα στην Καμπρίλς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας, Ara, στο βίντεο φαίνονται ο Ομάρ Χιτσάμι, ο Μούσα Ουκαμπίρ και ο Χουσεΐν Αμπουγιακούμπ, αδερφός του μακελάρη της Λας Ράμπλας, Γιουνές.

Η πρώτη καταγραφή πραγματοποιήθηκε περίπου μια ώρα πριν το πρώτο χτύπημα, στη Βαρκελώνη. Ο Χουσεΐν επέστρεψε στο μίνι μάρκετ ακόμα μία φορά, μεταξύ 18:00 και 19:00 (τοπική ώρα). Οι 3 μαζί επέστρεψαν στο κατάστημα στις 20:55, περίπου 4 ώρες πριν την επίθεση στην Καμπρίλς (από αυτή την επίσκεψη προέρχεται το βίντεο). Τέλος, μία ώρα αργότερα, ένας από τους τζιχαντιστές ξαναπήγε στο μίνι μάρκετ κι αγόρασε ενεργειακά ποτά και ψωμί.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιθέσεις αυτές ήταν το «Σχέδιο Β» των τζιχαντιστών της Καταλονίας, που ενεργοποιήθηκε μετά την κατά λάθος έκρηξη στο αρχηγείο τους στο Αλκανάρ.
 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top