"Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι κόπηκαν σκοπίμως"- Φρικιαστική υπόθεση με ακέφαλο πτώμα!

Ανήκει στη Σουηδή δημοσιογράφο Κιμ Βαλ - Πρώτη ανάρτηση: 23-08-2017 10:57

Η παρακάτω ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας!

Στο λιμάνι της Κοπεγχάγης βρέθηκε χθες, Τρίτη, ένα ακέφαλο πτώμα. Όπως όλα δείχνουν, ανήκει στη δημοσιογράφο από τη Σουηδία, Κιμ Βαλ, που αγνοούνταν από τις 11 Αυγούστου, μετά από ρεπορτάζ που έκανε στο ιδιωτικό υποβρύχιο Nautilus.

Ο ιδιοκτήτης του υποβρυχίου, ο Δανός Πέτερ Μάντσεν, κατηγορείται για τον φόνο της.

H Κιμ Βαλ και ο Πέτερ Μάντσεν στο υποβρύχιο, πριν τη συνέντευξη

«Το γενετικό υλικό που ελήφθη από το πτώμα ταιριάζει με αυτό της Κιμ Βαλ», ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης, ενώ αναμένεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση.

Στο λιμάνι της Κοπεγχάγης, δύτες ανακάλυψαν έναν ακέφαλο κορμό γυναίκας, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για να επιβεβαιωθούν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες και άλλα ανθρώπινα μέλη είχαν εντοπιστεί εκεί. 

«Έχουμε να κάνουμε με έναν ακέφαλο κορμό, με τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι να έχουν κοπεί σκοπίμως», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γενς Μόλερ, μετά τον εντοπισμό του πτώματος.

Απίστευτη ομολογία!

Ο Πέτερ Μάντσεν αρχικά είχε δηλώσει ότι είχε αποβιβάσει τη δημοσιογράφο Κιμ Βαλ στο νησάκι Ρεφσχάλεν της Κοπεγχάγης, το βράδυ της 10ης Αυγούστου.

Ο Πέτερ Μάντσεν κατά τη σύλληψή του

Όταν συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ανέφερε ότι τελικά «έγινε ένα ατύχημα στο υποβρύχιο», που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 30χρονη δημοσιογράφος. Έπειτα, υποστήριξε ότι πέταξε το πτώμα της Βαλ στη θάλασσα, στον κόλπο του Κέγκε, λίγο έξω από την πόλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top