Απίστευτο! Θαλάσσια ζωύφια κατασπάραξαν τα πόδια νεαρού σε παραλία

Έντρομοι οι λουόμενοι στη Μελβούρνη

Θαλάσσια ζωύφια κατασπάραξαν τα πόδια νεαρού

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Μπράιτον στη Μελβούρνη, όταν 16χρονος αποφάσισε να βρέξει τα πόδια του στη θάλασσα, όμως μισή ώρα αφού βγήκε από το νερό, τα είδε να αιμορραγούν ακατάπαυστα.

Ο Sam Kanizav το βράδυ του Σαββάτου έβαλε τα πόδια του στο νερό, όταν ξαφνικά τα ένιωσε να μουδιάζουν. Αρχικά νόμιζε ότι ήταν από το παγωμένο νερό όμως όπως αποδείχθηκε το μούδιασμα προερχόταν από χιλιάδες μικροσκοπικά θαλάσσια πλάσματα που έτρωγαν τη σάρκα του των ποδιών του.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μάλλον θα χτύπησα σε κάποια πέτρα μέσα στο νερό αλλά όταν είδα ότι το αίμα ήταν παντού και στα δύο μου τα πόδια τότε κατάλαβα ότι κάτι άλλο είχε συμβεί», είπε ο 16χρονος.

Ο νεαρός περπάτησε μέχρι το σπίτι του και μόλις τον είδαν οι γονείς του τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκπληκτοι είδαν τα πόδια του και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πού οφείλεται η αιμορραγία.

Καθαρίζοντας τα τραύματά του, διαπίστωσαν ότι οι πληγές στα πόδια του είχαν μέγεθος παρόμοιο με τη μύτη μιας βελόνας και θαλάσσιοι ερευνητές που κλήθηκαν για βοήθεια κατέληξαν ότι τα θαλάσσια αυτά ζωύφια ήταν μάλλον ψείρες της θάλασσας, χωρίς όμως να είναι και απολύτως βέβαιοι.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ένα παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί δύο περίπου χρόνια πριν όταν σε άλλη κοντινή παραλία ένας άλλος έφηβος βρέθηκε με τα ίδια τραύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top