«Ξήλωσε» και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου ο Τραμπ!

10 μέρες έμεινε στην καρέκλα ο Σκαραμούτσι που είχε βρίσει τον ομογενή Πρίμπους -Πρώτη Ανάρτηση 31-07-2017 22:52

Μόλις δέκα μέρες μετά τον διορισμό του, ο πρόεδρος Τραμπ, παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει χάος στο επιτελείο του και όλα κυλάνε ρολόι, αποφάσισε να απομακρύνει τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Α.Σκαραμούτσι. Αυτό μετέδωσε την Δευτέρα η εφημερίδα New York Times και λίγο αργότερα ακολούθησε σχετική ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο. 

Δείτε επίσης: Τραμπ: Δεν υπάρχει χάος στον Λευκό Οίκο

Δείτε επίσης: Τέλος από προσωπάρχης του Λευκού Οίκου: Ο Τραμπ «έφαγε» τον ομογενή Ράινς Πρίμπους!

Δείτε επίσης: Ο Έλληνας «κολλητός» του Τραμπ - Είναι πιστός Χριστιανός και τον φωνάζουν... Ηρακλή!

«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. Ο κος Σκαραμούτσι  ένιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση 

Η απόφαση του Τραμπ να διορίσει τον Σκαραμούτσι διευθυντή επικοινωνίας οδήγησε στην αποχώρηση του Σον Σπάισερ, του μέχρι τότε εκπροσώπου Τύπου του προέδρου, και του Ρέινς Πρίμπους, του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άντονι Σκαραμούτσι, επιτέθηκε με ιδιαίτερα χυδαία γλώσσα στον Πρίμπους αλλά και σε άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, ο απόστρατος στρατηγός Τζον Κέλι, ορκίστηκε επίσης στα νέα καθήκοντά του σήμερα το πρωί.

Ο Τραμπ έσπευσε να του πλέξει το εγκώμιο λέγοντας ότι «αυτά που πέτυχε όσον αφορά στην εσωτερική ασφάλεια κατέρριψαν ρεκόρ» και κάνοντας λόγο για «εκπληκτικά αποτελέσματα» στην ασφάλεια των συνόρων. Πρόσθεσε ότι «δεν έχει καμία αμφιβολία» πως ο Κέλι θα κάνει καταπληκτική δουλειά ως προσωπάρχης.

Δείτε επίσης: Οι εξελίξεις με ΗΠΑ και Ρωσία θυμίζουν εποχή ψυχρού πολέμου – Τι ζήτησε η Γερμανία

'Οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους τι διαφορετικό θα φέρει ο Κέλι, ο Τραμπ απάντησε: «Τα πάμε πολύ καλά, έχουμε μια φοβερή βάση, έχουμε μια φοβερή ομάδα υποστήριξης. Η χώρα είναι αισιόδοξη και νομίζω ότι ο στρατηγός θα το επιτείνει αυτό».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top