Φρίκη στη Βρετανία: Έστειλε μια τελευταία φώτο της κόρης της στον πατέρα και μετά την έπνιξε

Λεπτομέρειες που σοκάρουν από το στυγερό ενδοοικογενειακό έγκλημα με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι

Έπνιξε την κόρη της επειδή την παράτησε ο άντρας της

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του στυγερού ενδοοικογενειακού εγκλήματος που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη Μεγάλη Βρετανία.

Θύμα, ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο έπνιξε η 20χρονη μητέρα του προκειμένου να εκδικηθεί τον πατέρα της μικρής, επειδή της είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να συνεχίσει να αναπνέει χωρίς το κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η 20χρονη Cody-Anne Jackson, την ημέρα της δολοφονίας, είχε στείλει πολλά μηνύματα οργής στον πατέρα του παιδιού της, Paul Hogan, καθώς εκείνος ήθελε να διακόψουν την σχέση τους.

Μάλιστα του έστειλε και μια τελευταία φωτογραφία της 2,5 ετών κορούλας τους, Macey, στην οποία του έλεγε:

«Συγγνώμη, αλλά νομίζω πως άξιζες να έχεις μια τελευταία της φωτογραφία για να την θυμάσαι».

Ο Paul Hogan είχε φύγει από το σπίτι μόλις μια εβδομάδα πριν το στυγερό έγκλημα. Μια εβδομάδα μετά, το άψυχο κορμάκι της Macey βρέθηκε μέσα στο σπίτι, καθώς την είχε πνίξει η ίδια της η μητέρα.

Η 20χρονη μάνα, είχε κάποια επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι, ενώ είχε γράψει και σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο ανέφερε:

«Δεν θέλω να την αφήσω πίσω, αλλά δεν μπορώ και να συνεχίσω. Δεν υπάρχει τίποτα για μένα ή για τη Macey».

Στη δίκη της που ξεκίνησε τώρα και θα διαρκέσει για τρεις εβδομάδες, ειπώθηκε πως η Cody-Anne Jackson έπνιξε το κοριτσάκι την ώρα που κοιμόταν, και στη συνέχεια μόλις ανακάλυψε τι είχε κάνει, προσπάθησε να αφαιρέσει την ζωή της.

Στην απολογία της, η 20χρονη μάνα είπε πως το μοιραίο βράδυ έβαλε την Macey για ύπνο στις 06:30 και μετά έπεσε να κοιμηθεί κι εκείνη, αφότου πήρε την φαρμακευτική της αγωγή.

Στη συνέχεια το παιδάκι ξύπνησε, και κατά τις 07:25 το ξαναέβαλε για ύπνο. Όταν ξύπνησε μετά από ώρα, βρήκε τη Macey δίπλα της, ανάμεσα σε δυο μαξιλάρια. Όταν τα αφαίρεσε, ανακάλυψε πως δεν ανέπνεε και το κορμάκι της ήταν κρύο. Τότε συνειδητοποίησε πως το παιδί ήταν νεκρό.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν την Jackon τι ακριβώς είχε συμβεί, αλλά η ίδια υποστήριξε ότι δεν θυμόταν. Το μόνο που της ερχόταν στο μυαλό ήταν ότι είχε βάλει τη Macey για ύπνο και το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν ότι ξύπνησε και ανακάλυψε «ότι είχε συμβεί όλο αυτό το κακό». Τη ρώτησαν αν ήταν αγχωμένη τον τελευταίο καιρό και απάντησε ότι είχε χωρίσει με τον πατέρα της Macey.  

Η 20χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες της δολοφονίας. Η δίκη της αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top