Σκότωσε τον πατέρα του παιδιού της για ένα κόλπο στο youtube! Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Η 19χρονη πυροβόλησε στο βιβλίο που κρατούσε στο στήθος του- Πίστευαν ότι η σφαίρα δεν θα το διαπερνούσε

Για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού κατηγορείται η 19χρονη Μοναζίζα Περέζ, η οποία σκότωσε το σύντροφό και πατέρα του παιδιού της, όταν το κόλπο που έκαναν για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο κανάλι τους στο youtube είχε τραγική κατάληξη.

H 19χρονη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, από τη Μινεσότα κρατείται στη φυλακή για τον θανάσιμο πυροβολισμό του  Πέντρο Ρούιζ. Ο 22χρονος κρατούσε στο στήθος του ένα βιβλίο. Η κοπέλα θα πυροβολούσε, με το σκεπτικό ότι το βιβλίο θα σταματούσε τη σφαίρα.

Το 3χρονο παιδί τους και σχεδόν 30 άνθρωποι παρακολούθησαν τον θανάσιμο πυροβολισμό στο YouTube.

«Μου είχε πει για την ιδέα και του είπα να μην το κάνει. "Γιατί να χρησιμοποιήσετε όπλο; Γιατί; Ήταν ερωτευμένοι, αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Ήταν απλά ένα κόλπο που πήγε στραβά» δήλωσε η θεία του, Κλαούντια Ρουίζ στο WDAY-TV.

Η Mόναλιζα είπε στις αρχές πως το κόλπο ήταν ιδέα του Ρουίζ και πως έπρεπε να την πείσει να το κάνει. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα έκανε ανάρτηση στο Twitter, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της.

Το ζευγάρι είχε ανοίξει κανάλι στο YouTube τον Μάρτιο με στόχο να δείξει την πραγματική ζωή ενός νεαρού ζευγαριού που τυχαίνει να είναι έφηβοι γονείς. Η κοπέλα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης: Πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο της την ώρα που γύριζαν βίντεο στο YouTube

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top