Ανατριχίλα! Ξεκοίλιασε οχτώ μηνών έγκυο για να της πάρει το μωρό

Φρίκη στη Βραζιλία- Πρώτη Ανάρτηση 30-06-2017 09:34

Ξεκοίλιασε οχτώ μηνών έγκυο για να της πάρει το μωρό

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι μια 27χρονη από τη Μπραζίλια της Βραζιλίας σκότωσε μια έγκυο οχτώ μηνών, άνοιξε την κοιλιά της και της πήρε το μωρό της.

(H άτυχη Ναϊάρα Σίλβα Κόστα που δολοφονήθηκε)

Η Σουέλεν Κοΐμπρα ντο Κάρμο παρέσυρε την έγκυο Ναϊάρα Σίλβα Κόστα με την πρόφαση ότι θα της έδινε πράγματα για το αγέννητο μωρό της.

Η γυναίκα πήγε στο σπίτι της κι εκεί η 27χρονη τη νάρκωσε, την κρέμασε και τη μαχαίρωσε πριν βγάλει το μωρό από την κοιλιά της, το οποίο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

(Η Σουέλεν Κοΐπρα ντο Κάρμο)

 Η Κάρμο συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε γιατί ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί.

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι λίγες εβδομάδες πριν είχε κάνει έκτρωση, χωρίς όμως να τους εξηγεί το λόγο.

Όπως αποκαλύφθηκε η 27χρονη γνώρισε το θύμα της μέσα από τα social media, άρχισαν να μιλούν και η δολοφόνος άρχισε να σχεδιάζει το αρρωστημένο της σχέδιο.

Μετά τη δολοφονία, η Κάρμο έθαψε την 22χρονη στον κήπο της, όπου είχε ζητήσει από έναν γείτονά της να ανοίξει μια τρύπα δήθεν για να φυτέψει λουλούδια.

Αυτό όμως ήταν που την πρόδωσε, καθώς όταν ζήτησε από τον γείτονα η τρύπα να έχει μήκος δύο μέτρα και βάθος ένα, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγε στην αστυνομία.

Το νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό, τυλιγμένο μέσα σε μια λεκάνη με ρούχα στο υπνοδωμάτιο της φόνισσας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top