Τρόμος ξανά στις Βρυξέλλες: Εξουδετερώθηκε βομβιστής αυτοκτονίας λίγο πριν ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Επιχείρησε να ανατιναχθεί στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της βελγικής πρωτεύουσας, δίπλα στην πλατεία Grandplace

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στις Βρυξέλλες, καθώς ακούστηκαν δυο εκρήξεις και πυροβολισμοί, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, δίπλα στην πλατεία Grandplace.

Όπως μετέδωσαν Βέλγοι δημοσιογράφοι μέσω Twitter, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις του στρατού, ενώ εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός.

 

 

Λίγο αργότερα, η αστυνομία των Βρυξελλών με tweet, ανακοίνωσε πως η κατάσταση είναι «υπό έλεγχο».

ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ:

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, οι Αρχές πρόλαβαν την τελευταία στιγμή καμικάζει αυτοκτονίας, λίγο πριν σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, καθώς επιχείρησε να ανατιναχθεί στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της βελγικής πρωτεύουσας, δίπλα στην πλατεία Grandplace.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βομβιστής που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, εξουδετερώθηκε από τους αστυνομικούς και τον στρατό, με αποτέλεσμα να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν πως στρατιώτες πυροβόλησαν άνδρα από τον οποίον προεξείχαν καλώδια και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ». Δεν είναι σαφές εάν ο επίδοξος βομβιστής είναι νεκρός. Άλλα θύματα ή τραυματίες ή δεν υπάρχουν.

 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η έκρηξη δεν ήταν έντασης τέτοια που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τραυματισμούς. Ωστόσο, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στις Βρυξέλλες εκκενώθηκε με εντολή της αστυνομίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top