Ελπίδα μέσα στα αποκαΐδια! Βρέθηκαν ζωντανά 2 κοριτσάκια στον φλεγόμενο πύργο του Λονδίνου

Αγνοούνται οι γονείς τους και η 6 μηνών αδερφούλα τους

Στη λίστα των αγνοούμενων μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον πύργο Γκρένφελ στο Λονδίνο βρίσκονταν δυο κοριτσάκια, 6 και 10 ετών. Η Μάλεκ και η Ταμζίν βρέθηκαν ζωντανές, στην κορυφή του φλεγόμενου πύργου. Οι γονείς τους και η 6 μηνών αδερφή τους αγνοούνται ακόμα.

Τα κοριτσάκια έμεναν με την οικογένειά τους σε διαμέρισμα του 20ου ορόφου. Οι αρχές είχαν εκτιμήσει ότι όσοι βρίσκονταν στους ψηλότερους ορόφους του πύργου, δεν θα κατάφερναν να σωθούν και οι μικρές έκαναν την εξαίρεση. Ο εντοπισμός τους και η σωτηρία τους θεωρείται θαύμα.

Νοσηλεύονται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η μια είναι σοβαρά τραυματισμένη και η άλλη είναι σε κώμα. Είναι, όμως, ακόμα ζωντανές, παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή κι ακόμα υπάρχει ελπίδα!

Η μητέρα των κοριτσιών και η 6 μηνών αδερφούλα τους

Οι διασώστες προσπαθούν να εντοπίσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των κοριτσιών και δηλώνουν ανήσυχοι και προβληματισμένοι, καθώς φοβούνται για το μέλλον τους. Καλούν, μάλιστα, τους πολίτες να έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους ανοιχτά κι αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία, να καλέσουν αμέσως τις αρχές. Τονίζουν, ακόμα, ότι, σε περίπτωση που κάποιος εντοπίσει έναν από τους γονείς, να τον ενημερώσει ότι τα κορίτσια είναι ζωντανά και στο νοσοκομείο. 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top