OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ μέσα από τον πύργο της κολάσεως-Παρατημένα παιδικά παιχνίδια και πτώματα

ΦΩΤΟ-ΣΟΚ από το κτίριο των 27 ορόφων που τυλίχτηκε στις φλόγες

Ανατριχίλα προκαλούν οι πρώτες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τον πύργο της κολάσεως.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες που δημοσιεύει η «Daily Μirror», το κτίριο των 27 ορόφων που έγινε παρανάλωμα του πυρός έπειτα από έκρηξη σε ψυγείο του 2ου ορόφου, παρέσυρε στον θάνατο έξι ανθρώπους (επιβεβαιωμένα), ενώ εκατοντάδες αγνοούνται.

Την ώρα που οι πυροσβέστες δίνουν μάχη προκειμένου να καταφέρουν να σβήσουν τις φλόγες, ενώ τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως κανείς δεν κατάφερε να επιζήσει στους τρεις τελευταίους ορόφους, οι φώτο από τα κάτω πατώματα του κτιρίου Grenfell, προκαλούν ρίγη.

Αν και με την πρώτη ματιά οι κάτω όροφοι του πύργου φαίνονται ανέγγιχτοι από την πύρινη λαίλαπα, αν παρατηρήσει κανείς, θα δει νερά στις σκάλες αλλά και στο πάτωμα. Οι λίμνες του νερού εκεί κοντά δίνουν μόνον μια μικρή αίσθηση της τεράστιας ποσότητας νερού που έριξαν οι πάνω από 200 πυροσβέστες στην πύρινη λαίλαπα στην προσπάθειά τους να τη θέσουν υπό έλεγχο, σε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να σώσουν όσους μπορούσαν.



Στο βάθος του κτιρίου, ενώ ένα πτώμα καλυμμένο με άσπρο σεντόνι κείτεται στο πάτωμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το θύμα πέθανε από τον καπνό και τις φλόγες ή έπεσε από το κτίριο για να σωθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στην άλλη φωτογραφία, απεικονίζονται παιδικά παιχνίδια και ποδηλατάκια, από παιδιά που ζούσαν με τους γονείς τους μέσα στο κτίριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top