ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Οι τζιχαντιστές καλούν τους υποστηρικτές τους να επιτεθούν σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ με ηχητικό μήνυμα

Τους καλούν να "πολεμήσουν" την περίοδο του Ραμαζανιού

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Οι τζιχαντιστές καλούν τους υποστηρικτές τους

Ανατριχίλα προκαλεί ένα ηχητικό μήνυμα του Ισλαμικού Κράτους σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που καλεί τους υποστηρικτές του να επιτεθούν παντού.

Σύμφωνα με το Reuters, το μήνυμα αυτό αποδίδεται στον εκπρόσωπο του ISIS, Αμπί αλ Χασάν αλ Μουχαγιέρ. Η αυθεντικότητά του, βέβαια, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, πρόκειται για την ίδια φωνή που ακούγεται σε παλαιότερα μηνύματα του Μουχαγιέρ.  

Στο μήνυμα, οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών καλούνται να επιτεθούν σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Αυστραλία, Ιράκ, Συρία, Ιράν και Φιλιππίνες, κατά την περίοδο του Ραμαζανιού.

«Ω, λιοντάρια της Μοσούλης, της Ράκα και του Ταλ Αφάρ, ο Θεός ας ευλογεί αυτά τα αγνά χέρια και τα φωτεινά πρόσωπα, να κατηγορήσουν τους αποκρυφιστές και τους αποστάτες και να τους πολεμήσουν με τη δύναμη ενός ανθρώπου. Στους αδελφούς της πίστης και των πεποιθήσεων που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, την Αυστραλία και αλλού. Οι αδελφοί σας στη δική σας γη έχουν πράξει καλά, άρα πάρτε τους ως παράδειγμα κάντε ό,τι έχουν κάνει και αυτοί» καταλήγει το μήνυμα, σύμφωνα πάντα με το Reuters.

Για την ιστορία, «αποκρυφιστές» αποκαλούν οι μαχητές του ISIS τους Σιίτες Μουσουλμάνους.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top