ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ: Τον μαχαίρωσαν ΟΧΤΩ φορές και επέζησε-Αντιμετώπισε τους τρομοκράτες στο Λονδίνο με «γυμνά» χέρια

Ο 47χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τον κόσμο να γλιτώσει από το μένος των τρομοκρατών

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ: Τον μαχαίρωσαν ΟΧΤΩ φορές και επέζησε-Αντιμετώπισε τους τρομοκράτες στο Λονδίνο με «γυμνά» χέρια

Ο Ρόι Λάρνερ, είναι ένας από τους πολλούς ήρωες της «σφαγής» του Λονδίνου, ο οποίος την ώρα που οι τρεις τρομοκράτες σκορπούσαν τον τρόμο και τον θάνατο στη γέφυρα του Λονδίνου και στο Μπόροου Μάρκετ, είχε το σθένος να τους αντιμετωπίσει και μάλιστα με «γυμνά» χέρια.

Αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες-ΣΟΚ, ήταν ο 47χρονος να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα, καθώς οι τρομοκράτες έσφαζαν στο ψαχνό.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Λάρνερ  ήταν στο bar «Black&Blue», στο Μπόροου Μάρκετ, την ώρα που εισέβαλαν οι τρομοκράτες.

Περιγράφοντας τι συνέβη εκείνες τις κρίσιμες ώρες, ο 47χρονος είπε πως οι τρομοκράτες φώναζαν «αυτό είναι για τον Αλλάχ» και υμνούσαν το Ισλάμ.

Πελάτες και προσωπικό έτρεχαν να σωθούν πανικόβλητοι, όχι όμως και ο Λάρνερ, ο οποίος φώναξε στους τζιχαντιστές «άντε γ@μηθ***ε είμαι από  Μillwall!» (ποδοσφαιρική ομάδα).

Μάλιστα προσπάθησε να ρίξει και μπουνιά στους δυο από τους τρεις τρομοκράτες.

Αν και οι τζιχαντιστές τον «πετσόκοψαν» στο κεφάλι πολλές φορές,  ο ίδιος με τις πράξεις του κατάφερε να σώσει πολλούς ανθρώπους.

Πλέον, ο Λάρνερ αναρρώνει από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, ενώ δηλώνει πως θα μείνει μέσα σίγουρα για μια εβδομάδα, τονίζοντας πως «απλά έκανα αυτό που έπρεπε».

Περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε, λέει:

«Με μαχαίρωσαν οχτώ φορές, στο κεφάλι, στο στήθος και στα δυο χέρια. Υπήρχε αίμα παντού. Ήμουν μόνος μου και προσπαθούσαν να τους αρπάξω με γυμνά χέρια».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top