ΟΡΛΑΝΤΟ: Τον απέλυσαν, ΘΟΛΩΣΕ και τους ΓΑΖΩΣΕ – «Το αφεντικό μου είναι ΝΕΚΡΟ»

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Τέσσερις υπάλληλοι έχασαν τη ζωή τους σε εταιρία στο Ορλάντο, όταν ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος, είχε απολυθεί από την επιχείρηση τον περασμένο Απρίλιο, εισέβαλε στον χώρο, άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα έπεσαν νεκροί το πρωί της Δευτέρας( 8 η ώρα τοπική ώρα) μετά την επίθεση του θολωμένου δράστη, ο οποίος είχε μαζί του ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι σύμφωνα με τις αρχές. 

Από θαύμα σώθηκαν επτά άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Η αδελφή μιας υπαλλήλου, η οποία μίλησε στην Daily Mail, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε μαζί της μετά την τραγωδία στην ιταλική επιχείρηση που κατασκευάζει τέντες και άλλα αξεσουάρ για τροχόσπιτα. «”Το αφεντικό μου είναι νεκρό” μου είπε! Την άκουσα πολύ ταραγμένη. Μου τηλεφώνησε από τις τουαλέτες»,  αποκάλυψε η Shelley Adams, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση με περίπου 10 εργαζόμενους.

Οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, χαρακτηρίζοντας «δυσαρεστημένο» τον δράστη.

Ο 45χρονος δράστης είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με τις αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας, ενώ πριν τρία χρόνια φέρεται να είχε κακοποιήσει συνάδελφο του .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top