Μελάνια-Μπριζίτ σημειώσατε 1-0! Οι δυο Πρώτες Κυρίες συναντήθηκαν ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και η σύζυγος Τραμπ έκανε τη διαφορά

Crash test με τις στιλιστικές τους επιλογές- Πρώτη Ανάρτηση 26-05-2017 09:19

To πολυαναμενόμενο crash test της Μελάνια Τραμπ με την Μπριζίτ Τρονιέ έγινε, και ανέδειξε πρώτη και με… διαφορά την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η 47χρονη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ το έκανε και πάλι το στιλιστικό «θαύμα» της, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις από την 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Οι δυο τους όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, συναντήθηκαν αρχικά στο μουσείο Μαγκρίτ. Για τη περίσταση, η Μελάνια επέλεξε να φορέσει ένα εκπληκτικό custom made μπεζ δερμάτινο κοστούμι Maison Ullens, το οποίο συνδύασε με κροκό Manolo Blahnik γόβες και ελαφρύ μακιγιάζ.

Η Μπριζίτ Τρονιέ από την άλλη, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι φόρεμα Louis Vuitton, αξίας 2.960 δολαρίων, το οποίο συνδύασε με μαύρη ζώνη, η οποία είχε πάνω της το χρυσό μονόγραμμα του οίκου και εντυπωσιακή τσάντα, επίσης του ίδιου οίκου.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, καθώς η 47χρονη Μελάνια έχοντας «προϋπηρεσία» ως φωτομοντέλο κατάφερε με περισσή χάρη και άνεση, να «εξαφανίσει» την Μπριζίτ.

Και φυσικά το crash test δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ακολούθησε και άλλη εκδήλωση για τις Πρώτες Κυρίες, αυτή τη φορά στο Βασιλικό Παλάτι του Laeken, ως καλεσμένες της βασίλισσας Ματθίλδης.

Για την περίσταση, η καλλονή Μελάνια άλλαξε ένδυμα, και εμφανίστηκε με ένα μαύρο εντυπωσιακό δαντελένιο φόρεμα, το οποίο έφτανε κάτω από το γόνατο, αλλά άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της. Το όλο σύνολο συνδύασε με μαύρα σανδάλια στιλέτο και ελαφρύ μακιγιάζ.

ΜΕ ΜΙΝΙ Η ΜΠΡΙΖΙΤ, ΣΕΜΝΗ Η ΜΕΛΑΝΙΑ

Για την επίσκεψη τους στο Παλάτι, η Μπριζίτ δεν έκανε καν τον κόπο να αλλάξει, ξέροντας μάλλον πως ο,τι και να κάνει την έχει χάσει ήδη την «μάχη» του στιλ.

«Πιστή» στα μίνι φορέματα, η 64χρονη σύζυγος του 39χρονου Προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, ψήφισε για ακόμα μια φορά το μαύρο «Louis Vuitton» φορεματάκι της, καθώς είναι έκδηλη εδώ και χρόνια η αγάπη της για τα μίνι φορέματα. Με το εν λόγω σύνολο, επέλεξε να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια και την λιγνή σιλουέτα της, που ουκ ολίγες φορές έχουν σχολιαστεί από τα διεθνή ΜΜΕ.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ… ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ «ΤΟ ΠΑΡΩΝ»

Από τη σουρεάλ συνάντηση δεν έλειπαν και άλλες Πρώτες Κυρίες αλλά και Πρώτοι Κύριοι. Ωστόσο η ταυτόχρονη παρουσία της Μελάνια με την Μπριζίτ τις επισκίασε, καθώς όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω τους.

Οι υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες και Κύριοι των ηγετών του ΝΑΤΟ που παρέστησαν τόσο στο μουσείο Μαγκρίτ όσο και στο Παλάτι εν συνεχεία, ήταν οι:

Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα του Βελγίου Ματίλντ, η Νορβηγίδα σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Ίνγκριντ Σούλερουντ, η Βουλγάρα Ντεσίσλαβα Ράντεβα, η Βελγίδα Αμελί Ντερμποντρεγκιέν, ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ, η Σλοβένα Μόικα Στρόπνικ και Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβισντοτίρ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top