ΑΥΤΟΣ είναι ο τρίτος νεκρός της σφαγής στο Μάντσεστερ Αρένα-Ήταν μόλις 20 ετών

Συντετριμμένη η οικογένεια του Τζον Άτκινσον

ΑΥΤΟΣ είναι ο τρίτος νεκρός της σφαγής στο Μάντσεστερ

Ο μόλις 20 ετών Τζον Άτκινσον είναι το τρίτο αναγνωρισμένο (μέχρι στιγμής) θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης μέσα στο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Σύμφωνα με τη «The Sun», ο 20χρονος Τζον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 22 νεκρούς που άφησε πίσω του ο βομβιστής αυτοκτονίας.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του, δεν μπορούν να πιστέψουν την συμφορά που τους βρήκε, αφήνοντας σπαρακτικά μηνύματα στα social media:

«Είμαστε πραγματικά συνετριμμένοι. Τι εκπληκτικός και αξιαγάπητος άνδρας ήταν! Είμαστε ευλογημένοι που τον γνωρίσαμε».

Ένας άλλος φίλος του έγραψε:

«Μπορεί να σπάσατε τις καρδιές μας, αλλά δεν θα ραγίσετε ποτέ το πνεύμα μας. Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζον Άτκινσον».

Άλλο μήνυμα ανέφερε:

«Αναπαύσου εν ειρήνη Τζον. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια σου. Τι τρελός και λυπηρός κόσμος!»

Να σημειώσουμε, πως πλέον η οικογένεια του 20χρονου προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να μπορέσουν να παραλάβουν το άψυχο κορμί του.

Να αναφέρουμε τέλος, πως εκτός από τον Άτκινσον, τα άλλα δυο αναγνωρισμένα θύματα της σφαγής στο Μάντσεστερ Αρένα είναι η έφηβη Τζωρτζίνα Μπέθανι Κάλαντερ και η 8χρονη Σάφι Ρόουζ, Κυπριακής καταγωγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top