Ήρθε η ώρα! Το πρώτο ταξίδι της Μελάνια στο εξωτερικό ως "Πρώτη Κυρία"

Θα παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις μόνη της ή μαζί με τον σύζυγό της

Ήρθε η ώρα! Το πρώτο ταξίδι της Μελάνια στο εξωτερικό ως

Ήρθε η ώρα για το πρώτο ταξίδι της Μελάνια Τραμπ στο εξωτερικό ως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ. Θα είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και η σύζυγός του θα τον συνοδεύσει.

Το προεδρικό ζεύγος θα πραγματοποιήσει, συγκεκριμένα, μια περιοδεία 8 ημερών σε 4 χώρες με 5 συνολικά σταθμούς: Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Ρώμη, Σικελία και Βρυξέλλες. Επιπλέον, ο Τραμπ θα συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Ουάσιγκτον στις 27 Μαΐου.

Η νυν Πρώτη Κυρία, που γεννήθηκε στη Σλοβενία, θα παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις, είτε μόνη της είτε μαζί με τον σύζυγό της, ενώ αναμένεται να συμμετέχει και σε προγράμματα για συζύγους στις συνόδους κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και της G7 στη Σικελία. Θα κλείσει το ταξίδι της μιλώντας στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και τις οικογένειές τους στην Ιταλία.

Το ημερήσιο πρόγραμμα της Μελάνια θα ανακοινώνεται από τον Λευκό Οίκο μια μέρα πριν από την κάθε εκδήλωση, ενώ στο τέλος κάθε μέρας θα δημοσιεύεται και πλήρης απολογισμός των δραστηριοτήτων της. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για το ταξίδι της και το χαρακτηρίζει «μια ευκαιρία να στηρίξω τον σύζυγό μου, ο οποίος εργάζεται πάνω σε σημαντικά θέματα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικών σχέσεων».

Όπως επισημαίνει, «θα είναι τιμή για μένα να επισκεφθώ και να συνομιλήσω με γυναίκες και παιδιά από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές προοπτικές».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top