ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πεζούς στη Νέα Υόρκη

Πρώην στρατιωτικός ο δράστης

Συγκλονισμένη είναι η Νέα Υόρκη από τη νέα τραγωδία που σημειώθηκε χθες, όταν επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πεζούς που περπατούσαν πάνω σε πεζοδρόμιο στην Times Square, σκοτώνοντας μια 18χρονη γυναίκα.

Κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κατάστημα δείχνει καρέ καρέ την τρελή πορεία που ακολούθησε το αυτοκίνητο, αλλά και τη στιγμή που πέφτει πάνω στους πεζούς, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να εκτοξευτούν αρκετά μέτρα μακριά.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, με ανθρώπους να κείτονται στο δρόμο μέσα στα αίματα, κόσμο να ουρλιάζει από τον τρόμο και σειρήνες από ασθενοφόρα και περιπολικά να σκίζουν τον αέρα.

 

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα κόκκινο Honda σεντάν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, παρασέρνοντας τους πεζούς.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε μετά σε κολώνα και σταμάτησε στη διασταύρωση της 45ης Οδού με την Μπρόντγουεϊ.

Ο οδηγός που συνελήφθη ονομάζεται Ρίτσαρντ Ρόχας και είναι 26 ετών. Είχε υπηρετήσει στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Με βάση τις πληροφορίες που διαθέτουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια», είπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top