ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ! ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στη Νέα Υόρκη: Και ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ έπεσε σε πλήθος- ΔΥΟ νεκροί και πολλοί τραυματίες

Στο Στέιτεν Άιλαντ η 2η επίθεση- Πρώτη Ανάρτηση 18-05-2017 20:08

Ακόμα ένα όχημα παρέσυρε ανθρώπους, σε άλλο σημείο της Νέας Υόρκης, στο Στέιτεν Άιλαντ,  λίγα μόλις λεπτά μετά την αιματηρή, τρελή πορεία ενός κόκκινου αυτοκινήτου στην Times Square.

 

 

Ο μέχρι τώρα απολογισμός του νέου περιστατικού είναι ένας νεκρός και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι 3 είναι σοβαρά τραυματισμένοι και παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή.

Tο εν λόγω περιστατικό ήταν τελικά τροχαίο μεταξύ δύο αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και το ένα κατέληξε να σπάει τη τζαμαρία ενός μικρού εστιατορίου, "εισβάλλοντας" στην ουσία μέσα στο κατάστημα!

 

Την αστυνομία της Νέας Υόρκης συνδράμει πλέον και το FBI.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας, περίπου 11 το πρωί, τοπική ώρα) ένα όχημα έπεσε με ταχύτητα σε ένα πεζοδρόμιο, παρασύροντας πεζούς στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Υόρκης, την Times Square. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 22 τραυματίες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μια κοπέλα είναι νεκρή. 

Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το κόκκινο σεντάν, μάρκας Honda, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, παρασέρνοντας τους πεζούς. Το όχημα προσέκρουσε σε μια κολόνα και σταμάτησε στη διασταύρωση της 45ης Οδού με την Μπρόντγουεϊ. 

«Με βάση τις πληροφορίες που διαθέτουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια» δήλωσε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο σημείο του δυστυχήματος.

H αστυνομία της Νέας Υόρκης προς το παρόν χαρακτηρίζει το περιστατικό στην Times Square "ατύχημα", που προκλήθηκε από τον 26χρονο Ρίτσαρντ Ρόχας, που οδηγούσε μεθυσμένος. Για το περιστατικό στο Στέιτεν Άιλαντ δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες.

Οι πολίτες εξαγριωμένοι αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι "οι αρχές αρνούνται να παραδεχτούν το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας" κι ότι "2 επιθέσεις την ίδια στιγμή με τον ίδιο τρόπο δεν είναι τυχαίες". 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top