ΣΟΚΑΡΕΙ η 21χρονη Βρετανίδα που τυφλώθηκε από ποτά μπόμπες στη Ζάκυνθο-Μιλά για πρώτη φορά

Η διασκέδαση που κατέληξε σε εφιάλτη-Περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή που συνειδητοποίησε πως δεν βλέπει-Πρώτη ανάρτηση: 15-05-2017 10:37

Για το πώς μια νύχτα διασκέδασης μπορεί να σου αλλάξει, να σου καταστρέψει, ακόμα και να σου αφαιρέσει την ζωή, μίλησε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η 21χρονη Βρετανίδα η οποία τυφλώθηκε από ποτά «μπόμπες» στη Ζάκυνθο τον περασμένο Αύγουστο.

Η νεαρή κοπέλα από το Μίντλεσμπρο του Λονδίνου, είχε έρθει για διακοπές με την παρέα της στο ελληνικό νησί, δίχως να φαντάζεται τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε.

Το τελευταίο βράδυ των διακοπών της, η 21χρονη Hannah Powell επέλεξε να το περάσει στον Λαγανά (που φημίζεται για τα έξαλλα πάρτι του μέχρι πρωίας).

Μαζί με τους φίλους και τις φίλες της πήγαν για κοκτέιλ, και στη συνέχεια επέστρεψαν κανονικά πίσω στο ξενοδοχείο, δίχως τίποτα να προμηνύει το κακό που ερχόταν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain», η 21χρονη κοπέλα περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια τον τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε πως δεν βλέπει.

 «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ποτέ δεν υπήρξα τόσο κουρασμένη στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Πίστευα πως η ζέστη με είχε εξουθενώσει. Έτσι κατέληξα να κοιμάμαι για 26 ώρες».

Όταν τελικά οι φίλοι της κατάφεραν να την ξυπνήσουν, όλα γύρω της ήταν μαύρα:

«Ήμουν τυφλή αλλά δεν το κατάλαβα με το που ξύπνησα. Νόμιζα πως ήταν απλά κλειστές οι κουρτίνες. Καθόμασταν στο δωμάτιο με τις φίλες μου και μιλούσαμε. Τους είπα ανοίξτε τις κουρτίνες και μου απάντησαν ότι ήταν ήδη ανοιχτές. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί τρομοκρατήθηκα».

Οι δυο φίλες της, Lauren Sheerin και Lauren Connors την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε δηλητηριαστεί με θανατηφόρα μεθανόλη.

Οι γονείς της, Derek και Christine που έδωσαν επίσης «το παρών» στην εκπομπή, περιέγραψαν πως πήραν το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους:

«Ήμασταν συντετριμμένοι. Να την βλέπουμε έτσι στο κρεβάτι του νοσοκομείου, να είναι τυφλή. Ήταν ο,τι πιο άσχημο έχουμε νιώσει».

Να σημειώσουμε, πως αρχικά η 21χρονη Hannah ήταν εντελώς τυφλή και από τα δυο μάτια. Πλέον επανακτήσει την όραση της μόνο στο ένα μάτι κατά 10%.

Εκτός από την τύλφωση, τα νοθευμένα ποτά είχαν ως αποτέλεσμα να πάθει και νεφρική ανεπάρκεια. Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ημέρα που τυφλώθηκε και κόντεψε να πεθάνει, η 21χρονη κάνει αιμοκάθαρση 3-4 φορές την εβδομάδα, ενώ περιμένει να κάνει μεταμόσχευση με νεφρό που θα της δωρίσει η μητέρα της:

«Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα μου. Η μεταμόσχευση αυτή θα είναι σωτήρια και θα κερδίσω πίσω μέρος της ζωής μου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top