KTHNΩΔΙΑ: 8 άτομα βίασαν μάνα και κόρη και σκότωσαν το 2χρονο βρέφος της οικογένειας

Σοκ στο Μεξικό-Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του πατέρα

ΚΤΗΝΩΔΙΑ στο Μεξικό

Φρίκη έχει προκαλέσει στο Μεξικό η απίστευτη βαρβαρότητα που έγινε σε βάρος μιας τετραμελούς οικογένειας, η οποία ταξίδευε με το βανάκι της στη εθνική.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο πατέρας, η μητέρα, η 14χρονη κόρη τους και το 2 ετών βρέφος, μετακινούνταν από την Πόλη του Μεξικού προς την Πουέμπλα.

Κάποια στιγμή, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, αποφάσισαν να κάνουν μια στάση σε πάρκινγκ της εθνικής οδού προκειμένου να ξεκουραστούν λιγάκι.

Τότε ήταν που τους επιτέθηκαν 8 άτομα, που έφτασαν στο σημείο με 2 οχήματα.

Όταν η οικογένεια πρόβαλε αντίσταση, η συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε το βρέφος, ενώ στη συνέχεια βίασαν την γυναίκα και την 14χρονη κόρη της μπροστά στα μάτια του έντρομου συζύγου.

Στο τέλος διέφυγαν με το φορτηγάκι της οικογένειας το οποίο βρέθηκε αργότερα σε άλλο σημείο, στην άκρη της εθνικής οδού.  

Τα θύματα περπάτησαν δυο χιλιόμετρα προκειμένου να βρουν το πλησιέστερο τηλέφωνο και να ειδοποιήσουν τις αρχές. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις κάμερες της εθνικής οδού, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες. Μέχρι στιγμής, παρά την τεράστια αστυνομική κινητοποίηση, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος από τους εγκληματίες που πιστεύεται ότι κρύβονται στην κοινότητα της Santa María Moyotzingo.

Οι βίαιες επιθέσεις στο Μεξικό σημειώνουν άνοδο και η εθνική οδός είναι ένα από τα σημεία στα οποία η βία και το έγκλημα πολλαπλασιάζονται. Μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες είναι να ρίχνουν πέτρες ή άλλα αντικείμενα από τις γέφυρες στα αυτοκίνητα για να τα αναγκάσουν να σταματήσουν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top