Nέο πύραυλο εκτόξευσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Η πλύση εγκεφάλου των μικρών Βορειοκορεατών είναι καθημερινή και αδιάλειπτη

Η πλύση εγκεφάλου των μικρών Βορειοκορεατών είναι καθημερινή και αδιάλειπτη. Μέσα από εθνικιστικές ρητορικές και επιβαλλόμενες εκδηλώσεις λατρείας προς τον ηγέτη της χώρας, παιδιά μετατρέπονται σε πολεμικά ρομπότ, έτοιμα να ζωστούν με πυρηνικά και να αφανίσουν τη γη.

«Πέντε εκατομμύρια νεολαίοι, φρουροί της Κορέας, ατσαλώνουν τη βούλησή τους να εξαφανίσουν με την οργή τους από προσώπου γης τους εχθρούς», αναφέρει ο εκπρόσωπος συνδέσμου Νέων Β. Κορέας.

Το καθεστώς της Βορείου Κορέας έχει ορίσει υποχρεωτική κατάταξη στο σύνδεσμο νέων για όλα τα παιδιά ηλικίας 7-13 ετών. Την οργάνωση ίδρυσε το 1946 ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, παππούς του σημερινού ηγέτη. Σκοπός της η ενθάρρυνση των εφήβων άνω των 15 ετών να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας τους αλλά και στον κατασκευαστικό και παραγωγικό τομέα.

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ

Οι πύραυλοι του Κιμ Γιονγκ Ουν στρέφονται προς την Ουάσινγκτον. Τελικός στόχος αποτελεί η ίδια η προεδρική κατοικία, ο Λευκός Οίκος, την οποία ο Βορειοκορεάτης θέλει διακαώς να ανατινάξει. Στο νέο προπαγανδιστικό βίντεο της Βόρειας Κορέας τα στρατεύματα του καθεστώτος ετοιμάζονται να χτυπήσουν αμερικανικά αεροπλανοφόρα, μαχητικά αεροσκάφη αλλά και την ίδια τη χώρα. 

Ο Κιμ θέλει να ισοπεδώσει την κατοικία του Τραμπ. Όμως μπορεί; Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών Μάικλ Πριτζεντ οι βόμβες-καμάρια του Κιμ Γιονγκ Ουν και τα φανταχτερά όπλα, τα οποία επέδειξε στην μεγάλη παρέλαση στην Πιονγιανγκ, είναι.... μαϊμού. Το ίδιο και τα γυαλιά των Βορειοκορεατών κόμματος.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Άπαντες στον πλανήτη περίμεναν την άφιξη της πανίσχυρης αμερικάνικης αρμάδας στην κορεατική χερσόνησο. Το είχε άλλωστε αναγγείλει περιχαρής  ο  Τραμπ. Ωστόσο το αεροπλανοφόρο  Καρλ Βινσον και η συνοδεία του αντί να πάνε προς το Βορρά , χάραξαν αντίθετη κατεύθυνση. Την ευθύνη ανέλαβε πλήρως ο επικεφαλής Αμερικάνος ναύαρχος.

Οι  κορεατικές  δυνάμεις είναι έτοιμες να πολεμήσουν με την καλύτερη τεχνολογία στον πλανήτη.  Γι’  αυτό το αεροπλανοφόρο Καρλ Βινσον επιστρέφει στην περιπολία στην Νοτιοανατολική Ασία.

 

Πλέον η αρμαδα κατευθυνεται προς την κορεατική χερσόνησο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top