ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Κύπρο! Απήγαγαν 4χρονο κοριτσάκι από το νηπιαγωγείο του

Οι αρχές αναζητούν τον πατέρα του

Απήγαγαν 4χρονο κοριτσάκι από το νηπιαγωγείο του

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί έξω από νηπιαγωγείο της Λευκωσίας, όταν δύο κουκουλοφόροι άρπαξαν ένα 4χρονο κοριτσάκι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους ακόμα και στα οδοφράγματα προς τις κατεχόμενες περιοχές, όπου πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα αυτοκίνητα.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της μικρούλας Marie Eleni Grimsrud , ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες για την τύχη του παιδιού.

Ηθικός αυτουργός της απαγωγής θεωρείται ο πατέρας της 4χρονης που είναι Νορβηγός, μιας και στο παρελθόν έχει προσπαθήσει και πάλι να αρπάξει το παιδί χωρίς επιτυχία.

Πρόκειται για έναν 60χρονο, γνωστό με το παρατσούκλι «τορπίλη», ο οποίος για χρόνια εργάστηκε ως μισθοφόρος σε διάφορες χώρες του πλανήτη, ενώ εικάζεται ότι έχει σκοτώσει πάνω από 100 ανθρώπους.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα ο ίδιος είναι υιοθετημένος από μια οικογένεια όμως που τον κακοποιούσε.

Πέρσι, όταν και πάλι είχε επιχειρήσει να απαγάγει της κόρη του, είχαν συλληφθεί τρεις Νορβηγοί, οι οποίοι προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιδί μέσω των Κατεχόμενων και της Τουρκίας στη Νορβηγία.

(Ένας από τους Νορβηγούς που συνελήφθη χθες για την απόπειρα απαγωγής της 4χρονης)

Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Η ίδια αποτάθηκε στο Οικογενειακό Δικαστήριο Λευκωσίας και εξασφάλισε διάταγμα με το οποίο παραχωρείται η προσωρινή φροντίδα και επιμέλεια του κοριτσιού.

Διέταξε τέλος τα στοιχεία της 4χρονης να τοποθετηθούν στο stop list, όπως και έγινε με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η έξοδος του παιδιού από την Κύπρο χωρίς την άδεια της μητέρας του.

Αυτή η απόφαση εξαγρίωσε τον πατέρα, ο οποίος και ξεκίνησε τις απόπειρες απαγωγής της κόρης του.

Οι κουκουλοφόροι που απήγαγαν το κοριτσάκι διέφυγαν με ένα μαύρο Range Rover, ενώ το περιστατικό έγινε μόλις η μητέρα το κατέβασε από το αυτοκίνητό της για να πάει στο νηπιαγωγείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top