"Κορώνα στο κεφάλι του" το μελίσσι

Ο λόγος για τον Γιλμάζ Σαχίν, που εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του

Κορώνα στο κεφάλι του έκανε ο Γιλμάζ Σαχίν από τη Μερσίνα ένα ολόκληρο μελίσσι, προκαλώντας θαυμασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου κυκλοφόρησε βίντεο με τα κατορθώματά του.

Ο Γιλμάζ Σαχίν, που ζει στην κατεχόμενη Κύπρο, στο σόου του τοποθετεί στο κεφάλι του τις χιλιάδες μέλισσες που πήρε με το χέρι του. Ταυτόχρονα, καλεί όσους τον παρακολουθούν να μην προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο, γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Τα τελευταία χρόνια, ο Σαχίν ζει στην Αμμόχωστο και ασχολείται με τις μέλισσες ερασιτεχνικά. «Αγαπώ πολύ τις μέλισσες, με κάνουν πολύ ευτυχισμένο. Η ευτυχία μου πηγάζει από τις μέλισσες» τονίζει. 


Arıları 'Baş Tacı' Yapan Adam από haberler

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, ο Σαχίν ακούγεται να λέει «και τις βάζω έτσι πάνω στο κεφάλι μου. Τις έκανα κορώνα στο κεφάλι», αλλά και «εσείς μην το δοκιμάσετε στο σπίτι αυτό. Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά αυτά τα πλάσματα για να το κάνετε».

 

Από την Τουρκία, Άννα Ανδρέου

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top