Στην αντεπίθεση ο Τούρκος υπουργός Άμυνας: «Ο Καμμένος κάνει show»

Βολές για το… «άι σιχτίρ» του Έλληνα υπουργού

Τούρκος υπουργός Άμυνας: "Ο Καμμένος κάνει σόου"

Σόου χαρακτήρισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ την μετάβαση του Έλληνα ομολόγου του στο Αγαθονήσι λέγοντας πως η Τουρκία δεν θα γίνει εργαλείο σε αυτό το σόου. 

Ο Τούρκος υπουργός όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την μετάβαση του Έλληνα ομολόγου του Πάνου Καμένου στο Αγαθονήσι απάντησε: «Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας κάνει σόου. Παίζουν με τη δική τους κοινή γνώμη», ανέφερε προσθέτοντας ότι παρακολουθούν τα πάντα βήμα με βήμα και όλοι οι θεσμοί κάνουν τις απαραίτητες διαβουλεύσεις. 

«Συνεχίζουμε τις εργασίες μας χωρίς να γινόμαστε εργαλείο σε αυτό το σόου αλλά και χωρίς να διακινδυνεύουμε στο ελάχιστο τα συμφέροντα της Τουρκίας», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει διάλογος σε σχέση με αυτά, ο Έλληνας υπουργός ανέφερε: «Έχουμε διάλογο στρατό με στρατό. Δεν θα έχουμε μια στάση με την οποία θα γίνουμε εργαλείο του σόου τους αλλά όλοι γνωρίζουν και κυρίως ο Τούρκος Υπουργός ότι δεν θα υποκύψουμε με κανένα τρόπο στα τετελεσμένα. Σε αυτό το θέμα η αποφασιστικότητά μας είναι καθαρή. Και δεν θέλουμε να γίνουμε εργαλείο του σόου τους», ανέφερε. 

Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top