Aργοπορημένη η Λε Πεν: Τι συνέβη και λείπουν οι αφίσες της από τις Γαλλικές εκλογές; (ΦΩΤΟ)

Η παράλειψη της υποψήφιας της ακροδεξιάς

Γιατί απουσιάζουν αφίσες της Λε Πεν απο τις εκλογές;

«Απρόσωπη» είναι ανήμερα του πρώτου γύρου για τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές η Μαρίν Λε Πεν, καθώς οι αφίσες της απουσιάζουν από τα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού.

Γιατί συνέβη αυτό; Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η υποψήφια της ακροδεξιάς δεν παρέδωσε έγκαιρα τις αφίσες για τη σημερινή ψηφοφορία ώστε να αναρτηθούν έξω από τα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών:

«Οι αφίσες τυπώνονται από τους ίδιους τους υποψήφιους και πρέπει οι ίδιοι να τις παραδώσουν στην εκλογική επιτροπή πριν από την λήξη της προθεσμίας στις 10 Απριλίου» , ανέφερε το υπουργείο, δικαιολογώντας το ότι οι αφίσες της Μαρίν Λε Πεν έλειπαν από την θέση τους.

«Οι αφίσες της υποψήφιας (του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου) Μαρίν Λεπέν δεν παραδόθηκαν κι ως εκ τούτου ο πίνακας όπου θα αναρτούνταν είναι κενός» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μόνο 10 από τους 11 υποψήφιους για την προεδρία το έκαναν αυτό εγκαίρως με αποτέλεσμα να υπάρχουν αναρτημένες οι αφίσες τους στα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού.

Έξω από τα εκλογικά τμήματα στη Γαλλία έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι μεταλλικοί πίνακες στους οποίους έχουν αναρτηθεί οι προεκλογικές αφίσες των 11 υποψηφίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top