NΕΚΡΟΣ ο δολοφόνος του Facebook-Αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητο του μετά από καταδίωξη

Ο 37χρονος είχε σκοτώσει έναν ηλικιωμένο και μετά το είχε ανεβάσει στα social media

Ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους της Αμερικής, γνωστός και ως «ο δολοφόνος του Facebook», βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έπειτα από άγρια καταδίωξη της αστυνομίας.

Για τον 37χρονο Στίβεν Στέφενς ο λόγος, ο οποίος με την αποτρόπαια πράξη του είχε προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο.

Τι είχε κάνει; Σκότωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα και στη συνέχεια «ανέβασε» την δολοφονία στο Facebook.

Από την μέρα εκείνη, εκδόθηκε  ένταλμα για τη σύλληψή του και ξεκίνησε ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Aριστερά ο δολοφόνος και δεξιά το θύμα του

Μετά από άγρια καταδίωξη, ο 37χρονος δολοφόνος του Facebook βρέθηκε νεκρός μέσα στο λευκό Ford Fusion που διέθετε, με την αστυνομία να κάνει λόγο για «προφανή αυτοκτονία».

Να σημειώσουμε, πως το FBI προσέφερε 50.000 δολάρια σε οποιονδήποτε βοηθούσε στη σύλληψή του ανθρώπου που είχε μπει στον κατάλογο με τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους από την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Μάλιστα όσο διάστημα καταζητούνταν, ο 37χρονος δήλωνε πως θα σκοτώσει κι άλλους!

«Έχω σκοτώσει 13 ανθρώπους και ψάχνω να σκοτώσω έναν 14ο την ώρα που μιλάω», δήλωνε στο βίντεο που ανήρτησε την Κυριακή στο Facebook. Ωστόσο η αστυνομία του Κλίβελαντ επεσήμανε ότι εκτός από τον ηλικιωμένο άνδρα δεν έχει εντοπιστεί κανένα άλλο θύμα του Στίβενς. Οι φόνοι στους οποίους αναφέρθηκε «δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top