ΣΟΚ στην Τουρκία: Στο ελικόπτερο που συνετρίβη επέβαινε η εκλογική επιτροπή που ΜΑΥΡΙΣΕ τον Ερντογάν-ΝΕΚΡΟΙ και οι 12

Θρίλερ με τα αίτια της πτώσης-Συγκλονιστικές οι πρώτες εικόνες/Πρώτη ανάρτηση: 18-04-2017 16:37

Όλη η εκλογική επιτροπή της επαρχίας που ΜΑΥΡΙΣΕ τον Ερντογάν στο δημοψήφισμα, επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη σε απόκρημνη περιοχή της επαρχίας Τουντσελί της Τουρκίας.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, στο ελικόπτερο επέβαιναν 12 άτομα (7 αστυνομικοί, 1 δικαστής, 1 στρατιωτικός και 3 ακόμα άτομα μέλη του πληρώματος).

Όλοι τους, ήταν μέλη της  εκλογικής επιτροπής της επαρχίας που ψήφισε «ΟΧΙ» στο κρίσιμο δημοψήφισμα, με το ποσοστό να είναι συντριπτικό, καθώς το 80,4% μαύρισε τον Ερντογάν και μόλις το 19,65 του είπε «ΝΑΙ».

ΘΡΙΛΕΡ!ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ

Το ελικόπτερο που συνετρίβη κάτω από άγνωστες συνθήκες, ήταν ελικόπτερο της αστυνομίας τύπου Sikorsky S-70 Blackhawk. Από τα ραντάρ χάθηκε περίπου στις 11:40 και πιθανολογείται ότι συνετρίβη σε μη κατοικημένη απόκρημνη και βραχώδη περιοχή με μεγάλο υψόμετρο ανάμεσα στα χωριά Τσαμπουλάκ και Κοτσάτεπε λόγω της κακοκαιρίας, με την πυκνή ομίχλη  να δυσχεραίνει το έργο των διασωστών.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, αν και αρχικά υπήρχαν ελπίδες για επιζώντες, γύρω στις 17.00 οι δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής κατάφεραν να φτάσουν στα συντρίμμια του. Το πρακτορείο Ντογάν μετέδωσε αμέσως ότι οι νεκροί είναι 12 ενώ ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε ότι το ελικόπτερο προσέκρουσε στο έδαφος και αναποδογύρισε:

«Δυστυχώς 12 παιδιά μας έχασαν τη ζωή τους», ανέφερε. 

Ο νομάρχης Τούντζελι δήλωσε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ελικόπτερο συνετρίβη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top