Οι Femen τρόμαξαν τη Λεπέν! Μπούκαραν σε ομιλία της και της πέταξαν λουλούδια

Επεισόδια έξω από το χώρο της εκδήλωσης

Ένα μπουκέτο λουλούδια που εκσφενδόνισε εναντίον της ένα μέλος των Femen τρόμαξε τη Μαρίν Λεπέν κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Zenith στο βορειοανατολικό Παρίσι.

Η υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας είχε ανέβει στο βήμα και είχε ξεκινήσει την ομιλία της, όταν ξαφνικά μια νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό των ανδρών ασφαλείας της Λεπέν και να φτάσει πάνω στη σκηνή.

Η γυναίκα, μέλος της οργάνωσης Femen, πέταξε στην αρχηγό του Εθνικού Μετώπου ένα μπουκέτο λουλούδια και αποπειράθηκε να βγάλει την μπλούζα της για να φανεί το μήνυμα που είχε γράψει στο στήθος της.

Η Λεπέν τρόμαξε από την… επίθεση της γυναίκας, έκανε ένα βήμα για να την αποφύγει και αμέσως επενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειάς της οι οποίοι και απομάκρυναν τη γυναίκα.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να την ακούσει άρχισε να αποδοκιμάζει, ενώ η ίδια είπε:

«Αυτοί οι ακροαριστεροί δεν πάνε καλά. Διακόπτουν τη μόνη γυναίκα που υπερασπίζεται τις γυναίκες».

Λίγο αργότερα πάντως, περίπου στις 21:30 ένα άλλο μέλος των Femen κατάφερε να βγάλει την μπλούζα της και γυμνόστηθη άρχισε να φωνάζει συνθήματα, έως ότου την απομάκρυναν κι εκείνη από το σημείο.

«Θα έπρεπε να περιμένει λίγο, θα μπορούσε να έχει μάθει κάτι», ήταν το δεύτερο σχόλιο της Λε Πεν.

Νωρίτερα, έξω από το συνεδριακό κέντρο σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομία με αρκετό ξύλο, αλλά και δακρυγόνα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top