Παχύσαρκο κοριτσάκι: Είναι μόλις 8 μηνών και ζυγίζει 17 κιλά!ΦΩΤΟ

Ούτε οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν τι της προκαλεί ακόρεστη όρεξη

Το παχύσαρκο μωρό:Είναι μόλις 8 μηνών και ζυγίζει 17 κιλά

Η Chakat Kumar από το Punjab της Ινδίας, μπορεί να είναι μόλις 8 μηνών, αλλά το βάρος της είναι ίδιο με αυτό ενός παιδιού τεσσάρων ετών, καθώς ζυγίζει συνολικά 17 κιλά, και δεν σταματά να τρώει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», η Chakat γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος, ωστόσο όταν πήγε 4 μηνών άρχισε να φουσκώνει απότομα, με τα κιλά της να αυξάνονται συ νεχώς.

Όπως δήλωσε ο 23χρονος πατέρας της, Suraj Kumar, «όταν γεννήθηκε η Chahat ήταν εντελώς φυσιολογική, Έπειτα σιγά σιγά αρχίσαμε να βλέπουμε πως το βάρος της αυξανόταν ραγδαία. Παίρνει κιλά μέρα με τη μέρα!»

Πλέον, οι γονείς του μωρού έχουν αρχίσει και ανησυχούν πολύ για το υπερβολικό της βάρος και την ακόρεστη όρεξή της, φοβούμενοι για την υγεία της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το δέρμα της Chahat είναι ασυνήθιστα σκληρό, καθιστώντας δύσκολο για τους γιατρούς να της πάρουν αίμα ώστε να διαπιστώσουν τι συμβαίνει με την υγεία της.

Η 21χρονη μητέρα της, φανερά ανήσυχη δήλωσε πως:

«Πριν την Chahat είχαμε έναν γιο που πέθανε. Φοβάμαι για εκείνη! Δεν τρώει όπως ένα φυσιολογικό παιδί. Τρώει συνέχεια, και αν δεν της δώσουμε τίποτα να φάει αρχίζει να κλαίει. Επίσης κλαίει όταν θέλει να βγει έξω, αλλά είναι τόσο βαριά που δεν μπορούμε να την σηκώσουμε. Μόνο σε κοντινά μέρη μπορούμε να την πάμε».

Μάλιστα οι γονείς της εξηγούν πως τα κιλά της κόρης τους δεν έχουν να κάνουν με τον τρόπο που την μεγαλώνουν:

«Δεν είναι δικό μας λάθος. Ο θεός της έδωσε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι στα χέρια μας. Αισθανόμαστε άσχημα όταν οι άνθρωποι την κοροϊδεύουν επειδή είναι χοντρή».

Εξαιτίας του βάρους της, το 8 μηνών κοριτσάκι πλέον δυσκολεύεται να αναπνεύσει αλλά και να κοιμηθεί.

Πλέον, οι γονείς της Chahat που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη κάνουν ο,τι μπορούν, ενώ σκέφτονται να βρουν ειδικούς που θα εκτιμήσουν την κατάσταση του παιδιού τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top