ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του έφυγε ο τροχός και έκοψε πέρα για πέρα τον λαιμό του

Από θαύμα γλύτωσε 50χρονος πατέρας ενώ έκανε οικιακές εργασίες

Του έφυγε ο τροχός και έκοψε πέρα για πέρα τον λαιμό του

Από του Χάρου τα δόντια γλύτωσε ένας 50χρονος άνδρας από το Λονδίνο, όταν ο ηλεκτρικός τροχός με τον οποίο εκτελούσε εργασίες στο σπίτι, του «έφυγε», κόβοντας κατά μήκος τον λαιμό του.

Όπως βλέπετε και στις σοκαριστικές εικόνες που δημοσιεύει η «Sun», ο Simon Glover σώθηκε από θαύμα, με αποτέλεσμα πλέον οι φίλοι του να τον αποκαλούν «miracle man», δηλαδή «ο άνδρας θαύμα».

Όλα συνέβησαν ενώ ο 50χρονος οικογενειάρχης έκανε εργασίες στο σπίτι, κόβοντας με τον ηλεκτρικό τροχό τούβλα. Ωστόσο το εργαλείο κάποια στιγμή κόλλησε μέσα στην τοιχοποιία, ξέφυγε από το χέρι του και τον έκοψε ξεκινώντας από το πρόσωπο και το λαιμό, φτάνοντας μέχρι το χέρι και το στήθος του!

Η οδοντωτή λάμα έκοψε την τραχεία του Simon, με τον ίδιο να δηλώνει πως ένιωθε τον αέρα να φεύγει από την ανοιχτή πληγή την οποία πίεζε με τα ίδια του τα χέρια προκειμένου να σταματήσει την ακατάσχετη αιμορραγία.

«Τα πνευμόνια μου είχαν αρχίσει να γεμίζουν με αίμα» δήλωσε ο ίδιος.

Το τρομακτικό ατύχημα συνέβη το 2013, ωστόσο ο 50χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, έδωσε τώρα τις φώτο στη δημοσιότητα.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο και για πέντε μέρες έμεινε σε τεχνητό κώμα.

Ωστόσο συνήλθε και κατάφερε να επιστρέψει στη δουλειά του 15 ημέρες μετά το ατύχημα.

Τέσσερα χρόνια αφότου ξέφυγε από τον θάνατο, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άνδρας, ευχαριστεί το νοσοκομείο αλλά και την αεροδιακομιδή που όπως λέει ήταν αυτή που του έσωσε την ζωή.

Προκειμένου λοιπόν να τους ευχαριστήσει, και ιδιαίτερα την υπηρεσία Air Ambulance, ο Simon οργάνωσε ένα τρίαθλο συγκεντρώνοντας 2.500 λίρες τις οποίες και δώρισε λέγοντας:

«Αν δεν με είχαν μεταφέρει τόσο γρήγορα στο νοσοκομείο, δεν θα ήμουν εδώ για να διηγηθώ την ιστορία μου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top