"Πυροβόλησα τον Μπιν Λάντεν στο κεφάλι κι εκείνο άνοιξε στα δύο"- Μαρτυρία κομάντο που ΣΟΚΑΡΕΙ!

Ο άνθρωπος που σκότωσε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα, γράφει βιβλίο με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

"Πυροβόλησα τον Μπιν Λάντεν στο κεφάλι κι εκείνο άνοιξε σ

O Αμερικανός κομάντο που ισχυρίζεται ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν αποκαλύπτει, σε νέο βιβλίο που υπογράφει, τον λόγο για τον οποίο το Πεντάγωνο αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σορό του αρχηγού της Αλ Κάιντα, που κρυβόταν πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την επιδρομή των βατραχανθρώπων στο κρησφύγετο του Λάντεν στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν, την Πρωτομαγιά του 2011, είχαν τραβηχτεί φωτογραφίες της σορού, οι οποίες, όμως, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, παρά τις όποιες εξωτερικές πιέσεις. Η επιχείρηση ονομάστηκε «Τρίαινα του Ποσειδώνα». Η σορός του Μπιν Λάντεν ποντίστηκε, μια μέρα μετά, σε άγνωστο σημείο της Αραβικής Θάλασσας.

Το κρυσφήγετο του Μπιν Λάντεν

Ο πρώην βατραχάνθρωπος της επιχείρησης «Τρίαινα», Ρόμπερτ Ο’ Νιλ, ισχυρίζεται ότι εκείνος σκότωσε τον Σαουδάραβα τρομοκράτη. Σε ένα νέο βιβλίο, με τίτλο “The Operator”, εξηγεί γιατί ποτέ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της σορού του Μπιν Λάντεν.

Όπως υποστηρίζει ο Ο’ Νιλ, το πτώμα του αρχηγού της Αλ Κάιντα ήταν τόσο παραμορφωμένο από τις σφαίρες που δέχτηκε, που το θέαμα ήταν εξαιρετικά αποκρουστικό για να δημοσιοποιηθεί. Διατείνεται, επίσης, ότι πυροβόλησε τον Μπιν Λάντεν στο κεφάλι δυο φορές, την ώρα που εκείνος χρησιμοποιούσε ως ανθρώπινη ασπίδα τη νεότερη γυναίκα του. Αφού ο Σαουδάραβας έπεσε νεκρός στο έδαφος, ο Ο’ Νιλ τον πυροβόλησε στο κεφάλι ακόμα μια φορά, για να είναι σίγουρος.

 «Σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο στόχευσα πάνω απ’ το δεξιό ώμο της γυναίκας και πάτησε δυο φορές τη σκανδάλη» γράφει στο βιβλίο του. «Το κεφάλι του Μπιν Λάντεν άνοιξε στα δύο κι εκείνος σωριάστηκε κάτω. Του φύτεψα άλλη μια σφαίρα στο κεφάλι. Για σιγουριά» περιγράφει.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, το κεφάλι του τρομοκράτη άνοιξε από τις σφαίρες σε σχήμα V. Για να μπορέσουν να τραβήξουν φωτογραφίες, οι βατραχάνθρωποι επανένωσαν τα κομμάτια, για την ταυτοποίησή του.

Στο βιβλίο περιέχονται ακόμα περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι έκαναν οι συνάδελφοι του Ο’ Νιλ στη σορό του αρχηγού της Αλ Κάιντα. Μεταξύ άλλων, ο ένας μετά τον άλλο, οι βατραχάνθρωποι άδειαζαν τα όπλα τους στο πτώμα του Μπιν Λάντεν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σορός του δέχτηκε πάνω από 100 σφαίρες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top