Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα-Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ενός ετοιμοθάνατου

Η τελευταία επιθυμία ενός 75χρονου κάνει τον γύρο των social media

Ένα τσιγάρο &ένα ποτήρι κρασί ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα

Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, απεικονίζοντας έναν 75χρονο άνδρα απο τη Δανία μόλις λίγες στιγμές πριν πεθάνει, να κάνει πράξη την τελευταία του επιθυμία.

Ποια ήταν αυτή; Να καπνίσει ένα τσιγάρο και να δει το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του νοσοκομείου του.

Όπως βλέπετε και στο στιγμιότυπο που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Carsten Flemming Hansen, ο 75χρονος εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Άαρχους, έχοντας υποστεί ανεύρυσμα αορτής.

Ωστόσο οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως ήταν πολύ άρρωστος και θέμα ημερών (αν όχι ωρών) να πεθάνει, καθώς είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία, ο 75χρονος Carsten εξέφρασε την επιθυμία του στη νοσοκόμα του, Rikke Kvist.

Αν και όπως είναι φυσικό στο νοσοκομείο απαγορεύεται το κάπνισμα, για τον Carsten έγινε μια εξαίρεση. Γιατροί και νοσοκόμες έσυραν το κρεβάτι του και το έβγαλαν στο μπαλκόνι, ενώ του έφεραν ένα κρασί και ένα τσιγάρο, προκειμένου να απολαύσει το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

«Ήταν μια πολύ άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα. Φυσικά παρόντες ήταν και συγγενείς του που είχαν επηρεαστεί συναισθηματικά από το γεγονός ότι είναι ετοιμοθάνατος, με αποτέλεσμα να είναι πολύ λυπημένοι. Ωστόσο υπήρχε και πολύ χιούμορ».

Να σημειώσουμε, πως το νοσοκομείο ανέβασε την εν λόγω εικόνα στο Facebook, και έχει διαμοιραστεί (shared) πάνω απί 4.500 φορές.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top