Ελληνίδα κάτοικος Στοκχόλμης λαχανιασμένη μετά το ΧΤΥΠΗΜΑ – «Ήμουν με την κόρη μου»

Παγωμένοι κάτοικοι και τουρίστες με το τρελό φορτηγό που σκόρπισε τον θάνατο

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ …. 

Συναγερμός σήμανε στην Στοκχόλμη, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε κόσμο σε έναν από τους τρεις πιο μεγάλους πεζοδρόμους της πόλης, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους…  Δημιουργήθηκε πανικός, και ο κόσμος έτρεχε φοβισμένος. 

Σύμφωνα με το BBC, ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ το Skynews μεταδίδει ότι το φορτηγό έπεσε σκόπιμα πάνω στο πλήθος .

Η Σ.Σκλαβούνου, κάτοικος της Στοκχόλμης είπε στην εκπομπή “Tatiana Live”,  είπε λαχανιασμένη και σοκαρισμένη, ότι ο δρόμος που έγινε η τραγωδία είναι η αντίστοιχη... Ερμού της Αθήνας.

«Είναι πολυσύχναστος δρόμος με πολλούς τουρίστες. Τώρα ακούμε σειρήνες και ελικόπτερα. Οι δρόμοι έχουν κλείσει, η κίνηση είναι αυξημένη και τα λεωφορεία είναι γεμάτα. Στο μετρό γίνεται -μάλλον -πανικός. Εγώ δεν πήρα το μετρό, γιατί ήμουν με την κόρη μου. Οι τουρίστες στέκονται αποσβολωμένοι, ενώ στα social media γίνεται χαμός. Περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως το κέντρο είναι κλειστό. 

Υπενθυμίζουμε ότι είχαν  προηγηθεί ανάλογα χτυπήματα  στη Νίκαια, μετά στο Βερολίνο στην χριστουγεννιάτικη αγορά, και  στο Λονδίνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top